Kingston 4TB KC3000 NVMe PCIe Gen4 x4 M.2 SSD
7.000/7.000MB/ okuma/yazmaya varan hızlarla yoğun uygulamalara hakim olun. 4096GB’a varan tam kapasitelerde veri saklama birimini yükseltin ve yönetin.
Site gaming.gen.trnin yan sitesi
Ulusal ssd bayramıBugün ne çok SSD paylaşıldı
en çok ihtiyacım olan ve 1.5 aydır aradığım parçaydı ve tabii ki hepsi ben dışardayken paylaşılmış hepsi kaçtıBugün ne çok SSD paylaşıldı
Bunu alabilirsinen çok ihtiyacım olan ve 1.5 aydır aradığım parçaydı ve tabii ki hepsi ben dışardayken paylaşılmış hepsi kaçtı
bu da bütçemi aşıyor o paylaşılan 1tbler inanılmaz iyi olurdu benim için ya da 2tb 8k bandına falanBunu alabilirsin
bu da bütçemi aşıyor o paylaşılan 1tbler inanılmaz iyi olurdu benim için ya da 2tb 8k bandına falan
ben geçen hafta kc3000 2tb aldım istersen aldığım fiyata verebilirim sana 9 küsürbu da bütçemi aşıyor o paylaşılan 1tbler inanılmaz iyi olurdu benim için ya da 2tb 8k bandına falan
o indirimleri gördükten sonra bunu almam ya çok kötü hissederim valla ama eyvallahbir tık sırıtıyor evet gen3 ama acil lazımsa bir bakın. Daha iyisi gelebilir![]()
TwinMOS Alpha Pro 2TB NVMe PCI Gen3 x4 M.2 SSD
TwinMOS AlphaPro SSD, olağanüstü hız, olağanüstü dayanıklılık ve benzersiz verimlilik sunmak üzere tasarlanmıştır.www.laptop.com.tr
bence bu saatten sonra acele etme bu kadar beklemişken illa ki indirim oluyor evo 990 plus düştü geçenlerde yine gelebiliro indirimleri gördükten sonra bunu almam ya çok kötü hissederim valla ama eyvallah
hangi ildesinben geçen hafta kc3000 2tb aldım istersen aldığım fiyata verebilirim sana 9 küsür
evet ona feci üzüldüm vallabence bu saatten sonra acele etme bu kadar beklemişken illa ki indirim oluyor evo 990 plus düştü geçenlerde yine gelebilir
ankaradayım özelden yaz konuşalımhangi ildesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet ona feci üzüldüm valla