Hangi marka daha iyi hizmet veriyor

Reaksiyon skoru
95
aktif olarak Superonline kullanıyorum ve gına geldi bölgedeki teknik servis elemanı ile arkadaş oldum sürekli kesilme ve ms fazla oluyor. İSTANBUL BEYKOZ da oturmama rağmen VDSL bölgesindeyim fiber hala gelmedi alt katta kuzen Vodafone kullanıyor 3.kişi girince hızı baya yavaşlıyor bu imkan dahilinde hangi markayı tercih etmeliyim para konusunda çok sıkıntı yaşamıyorum sadece KALİTE İSTİYORUM. Kampanya tarzı bir şeyler varsa onuda örnek verebilirsiniz. wifi ve superlig tarzında acil yanıtlarınızı bekliyorum sabah iptal talebi oluştorcam

altyapi olmadigi surece herhangi bir firma duzgun hizmet veremez mesela vodafone 1000/200 kullaniyoruz onceden tt ydi fiber altyapisi olmadigi icin sorunluydu o yuzden adresinizi tt sol vodafone da vs sorgulayin oyle yazin

altyapi olmadigi surece herhangi bir firma duzgun hizmet veremez mesela vodafone 1000/200 kullaniyoruz onceden tt ydi fiber altyapisi olmadigi icin sorunluydu o yuzden adresinizi tt sol vodafone da vs sorgulayin oyle yazin
hepsi sorunlu bu mantıkta pc için superbox nasıl 350gb 1000 tl

hocam mümkün mertebe taahhütlü alma sorun yaşarsan iptal edersin ben uzun zamandır millenicom kullanıyorum ve gayet memnunum müşteri hizmetleride ulaşılabilir ve gayet ilgili ama benimki fiber vdsl nasıldır bilemem

hocam mümkün mertebe taahhütlü alma sorun yaşarsan iptal edersin ben uzun zamandır millenicom kullanıyorum ve gayet memnunum müşteri hizmetleride ulaşılabilir ve gayet ilgili ama benimki fiber vdsl nasıldır bilemem
fiber getirmek istiyorum beykoza nasıl yapabilirim kaç milyon tl tutar ?

Geri