Hocam geriye marka kalmıyor sıkıntı orada. Her markadan sikayetci olan birileri var, çoğu zamanda haklılar. O zaman hiç bir markadan almamak lazım yani haksız mıyım? Pc yi de nasıl kullanırız bilmiyorum. Paylaşmana bir şey demiyorum paylaş ki millet görsün ancak ben bunun gigabyte monitör almamak icin geçerli bir mazeret olmadıgını düsünüyorum. Cünkü Asus, MSI, Aoc vs farketmez hepsinden soğutacak yorumlar gördüğümden ötürü başka da marka tercih edemeeyceğimize göre dönüp dolaşıp yine bunları alıcaz.İnanın aynı şüphe bende de var monitör maalesef 2-3 gün sonra elime geçecek ve bunu ben videolu bir şekilde açacağım. Gelsin göreceğiz ama asla kullanmam bu monitörü bu dk dan sonra
Post automatically merged:
Yapacak çok şey var ancak kulak arkası yapıyor fimalar. Biz de bunların saçmalıklarını paylaşıyoruz ki bizim düştüğümüz hataya kimse düşmesin
Peki siz ne öneriyorsunuz susup kalalım mı derseniz hayır tabii ki de. Bence yaşadığınız sorunu paylaşıp şikayet etmek yerine THH başvurup sonucunu gösterin. Millet de sorun yaşarsa hakkını arasın sizin gibi. Bu sayede firmalar da ona göre servislerini düzeltirler. Ben şikayet değil THH sonucu görmek istiyorum, yasadıgın sorunu göstermek sadece moral bozuyor. Ama THH kararıyla gelirsen beni de mutlu eder, çünkü hakkını kazandığını mağdur olmadıgını gösterirsin. Millet de sizin gibi sorun yaşarsa hakkını arar firmalar da kendini düzeltir. Yoksa bir arpa boyu ilerleyemeyiz.