Çözüldü✓ Gigabyte MO27Q28G İncehesap ve ServisPoint Tecrübesizliği

İnanın aynı şüphe bende de var monitör maalesef 2-3 gün sonra elime geçecek ve bunu ben videolu bir şekilde açacağım. Gelsin göreceğiz ama asla kullanmam bu monitörü bu dk dan sonra
Post automatically merged:

Yapacak çok şey var ancak kulak arkası yapıyor fimalar. Biz de bunların saçmalıklarını paylaşıyoruz ki bizim düştüğümüz hataya kimse düşmesin
Hocam geriye marka kalmıyor sıkıntı orada. Her markadan sikayetci olan birileri var, çoğu zamanda haklılar. O zaman hiç bir markadan almamak lazım yani haksız mıyım? Pc yi de nasıl kullanırız bilmiyorum. Paylaşmana bir şey demiyorum paylaş ki millet görsün ancak ben bunun gigabyte monitör almamak icin geçerli bir mazeret olmadıgını düsünüyorum. Cünkü Asus, MSI, Aoc vs farketmez hepsinden soğutacak yorumlar gördüğümden ötürü başka da marka tercih edemeeyceğimize göre dönüp dolaşıp yine bunları alıcaz.

Peki siz ne öneriyorsunuz susup kalalım mı derseniz hayır tabii ki de. Bence yaşadığınız sorunu paylaşıp şikayet etmek yerine THH başvurup sonucunu gösterin. Millet de sorun yaşarsa hakkını arasın sizin gibi. Bu sayede firmalar da ona göre servislerini düzeltirler. Ben şikayet değil THH sonucu görmek istiyorum, yasadıgın sorunu göstermek sadece moral bozuyor. Ama THH kararıyla gelirsen beni de mutlu eder, çünkü hakkını kazandığını mağdur olmadıgını gösterirsin. Millet de sizin gibi sorun yaşarsa hakkını arar firmalar da kendini düzeltir. Yoksa bir arpa boyu ilerleyemeyiz. 🙏

Hocam geriye marka kalmıyor sıkıntı orada. Her markadan sikayetci olan birileri var, çoğu zamanda haklılar. O zaman hiç bir markadan almamak lazım yani haksız mıyım? Pc yi de nasıl kullanırız bilmiyorum. Paylaşmana bir şey demiyorum paylaş ki millet görsün ancak ben bunun gigabyte monitör almamak icin geçerli bir mazeret olmadıgını düsünüyorum. Cünkü Asus, MSI, Aoc vs farketmez hepsinden soğutacak yorumlar gördüğümden ötürü başka da marka tercih edemeeyceğimize göre dönüp dolaşıp yine bunları alıcaz.

Peki siz ne öneriyorsunuz susup kalalım mı derseniz hayır tabii ki de. Bence yaşadığınız sorunu paylaşıp şikayet etmek yerine THH başvurup sonucunu gösterin. Millet de sorun yaşarsa hakkını arasın sizin gibi. Bu sayede firmalar da ona göre servislerini düzeltirler. Ben şikayet değil THH sonucu görmek istiyorum, yasadıgın sorunu göstermek sadece moral bozuyor. Ama THH kararıyla gelirsen beni de mutlu eder, çünkü hakkını kazandığını mağdur olmadıgını gösterirsin. Millet de sizin gibi sorun yaşarsa hakkını arar firmalar da kendini düzeltir. Yoksa bir arpa boyu ilerleyemeyiz. 🙏
Çok haklısınız hocam zaten ürün bana geldiğinde tekrar video çekeceğim şayet servis yapıştırıcı kullanıp da düzeltmişse bile onu ispat edip tüketici heyetine başvurumu avukatım aracılığıyla elbette yapacağım ve bu süreçte ürünü asla kullanmayacağım zaten çalışma saati bellidir 18 günde yanlışım yoksa 30 saat bi çalışması vardı ve o şekilde de kalacak

Arkadaşlar monitör konusunda şu firma iyidir bu firma kötüdür diye bir şey yok kesinlikle yok türkiyede genel kanı bir kişi aldığı üründe bir sorunla karşılaşırsa o marka alınmaz çöp oluyor,
ben bu teknoloji forumlarında aoc, asus,msi, giga, lg, dell, samsung'una kadar kaç tane konu yorum gördüm alınmaz diye ama bu ürünleri üreten markalarda dünya üzerinde belli, illaki sorunlu üniteler oluyor yada sonradan arızalanan ürünler oluyor.

daha önce çalıştığım yerde görmüştüm üretim bandından çıkan 100 üründen 95'i sağlam 5'i geri dönüyorsa o bant başarılı diye %100 üretim kalitesi monitörler özelinde malesef hiç sağlanamıyor her panelde kronik sıkıntı mutlaka çıkıyor çıkmasa üretim aşamasında bir şey oluyor, insan faktöründen ötürü üretimde sıkıntı yaşanabiliyor kalite kontrolden bir şekilde geçiyor, olmasa bu sefer kargo esnasında zarar görüyor.

konu sahibine önerim durumu gigabyte üzerinden support'a ticket açıp bildirin, ürünü mutlaka gigabyte'in ve aorus'un sitesinden profil oluşturup kaydedin, seri no'su youtube linkini supportan paylaşın ardından redditte mutlaka konu açın gigabyte, gigabyte monitors gibi kanalları etiketleyin, resmi üreticiden gelen bilgide bu yönde olursa kafanıza takmayın kullanın yada içinize sinmiyorsa verin thh'ye bırakın onlar ispatlasın olumlu olumsuz karar verirler diyemiyorum artık top hakem heyetinde olur

Herkese merhabalar bu markayı ve bu mağazayı neden tercih etmemelisiniz konu sonunda siz karar verin lütfen.
18 günlük kullandığım monitörün ekran panelinin çerçeveden kasasından ayrıldığını fark ettim. Videoları lütfen izleyip yanlışım var ise düzeltin beni.
9 şubatta kargoya verdiğim ürün, bugün tekrar tarafıma ileteceği bilgisi geldi. Ürünün led panelinin çerçeveye sonradan yerleştirildiği ve bu boşlukların normal olduğunu öne süren bir tecrübesiz servispoint cevabını aldım. Ben ne sorun yazdım onlar ne cevap verdi. Ben sağ alt köşede ekran içeri giriyor diyorum onlar boşlukların normal olduğunu söylüyor. Panelin sonradan takıldığını ben de biliyorum 4 köşesinde 1mm boşluk var onu zaten hepimiz biliyoruz ama. Bahsettiğim sorunu lütfen izleyin ve siz karar verin lütfen.

Aynı monitörü bende kullanıyorum benimde bastırdığında biraz oluyor ama seninki fazladan içeri giriyor

Hocam konuya güncelleme yapmak istiyorum. Servis ürünün çektiğim videolarını istedi. İzler izlemez ürünü tekrar servise aldı ve bugün sabah ürün teslim oldu akşam üstü de iade/değişim raporu verildi.

Ekler

• IMG_1020.webp
    IMG_1020.webp
    43.1 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Hocam konuya güncelleme yapmak istiyorum. Servis ürünün çektiğim videolarını istedi. İzler izlemez ürünü tekrar servise aldı ve bugün sabah ürün teslim oldu akşam üstü de iade/değişim raporu verildi.
Hayırlı olsun hocam. Ben de bir sorun yaşadım, Amazon sayesinde çözüldü.

Geri