🔥İndirim Erazer Intel Core 5 210H 16GB 1TB SSD RTX5060 Freedos 15.6" Laptop 🔥46.999₺

43 bine 5060 laptop bulduğumda kimse f/p dememişti ama mesela

Alıntıyı görüntüle

sonradan öğrendim, model leşmiş. erazer da leş ama erazer yine bunun yanında yine iyi kalıyor. Alır mıyım, almam. Alana geçmiş olsun der miyim, demem orası ayrı.
Hocam ben konunu daha yeni görüyorum ama kıyas dahi edilemeyecek bir cihaz o paylaştığın. Yanlış hatırlamıyorsam 65w gpulu olan model.
Post automatically merged:

Neyse değerli yorumların için teşekkür ediyorum.

illa asus alın demiyoz loq var victus var yani bulmak isteyen bulur ki bu sene tuf da düzeltti zaten
şu anki g870'ler bile bu erazer'dan daha iyi yani öyle söyleyeyim :D
Victusun sensörleri yanıyor yanıncada 35 wattla çalışan laptop kendini 45 watt ile sınırlandırıyor 10 watt fark ile acayip sıcaklıklara çıkıyor. Geçen senenin lenovo loqlarıda kronik anakart sorunlu. farkettiysen kullanıcıların çoğu ağır yük altındayken bu sorunun olduğunu söylüyor çünkü lenovo loqta ısınıyor. Asus yine diğer marka laptoplardan daha iyi 2024ten itibaren sıvı metal kullanmaya başladı. anlayacağın bu bütçedeki laptopların hepsi hemen hemen aynı. soğutması gerçekten berbat denilecek laptoplar arasında excalibur, monster, acerin bazı modelleri öne çıkıyor. onlarıda artık tercih eden var mı bilmem. 47bin liraya diğer markaların vermediği özellikleri veren laptopa sıcak çalışıyor demek 35 watta alınca nefes almıyor su içemiyor demek saçma.
Post automatically merged:

43 bine 5060 laptop bulduğumda kimse f/p dememişti ama mesela

Alıntıyı görüntüle

sonradan öğrendim, model leşmiş. erazer da leş ama erazer yine bunun yanında yine iyi kalıyor. Alır mıyım, almam. Alana geçmiş olsun der miyim, demem orası ayrı.
yüksek wattlı diğer 5060 laptoplardan aldığın performası bu laptop ile belki yarısından biraz daha fazlasını alırsın. Ekran kartı güç sınırlı, Ekranı 45ntsc ayrıca kasasıda küçük yani soğutma olarak öne çıkmadığı için güç değerleri düşük. Fakat evet bu fiyata alınabilir senden öncede ben konusunu açtım yine bu fiyatlara düştüğünde.

Son düzenleme:
Yıllar önce 2. Bilgisayarım olarak almıştık

Senelerce kullandım sonra ekran kartı güncellemesi yaptım ekran kartını değiştirdikten 1 sene sonra anakart çatır çatır yandı çalışırken :) iyi markadır Almanyada fiyat iyiyse güvenilir

Arkadaşlar bilgi bulamadım da typce den şarj olabiliyor mu pd var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri