Yardım Ryzen 5 5600 alıcam.

Fatalata

80+
Reaksiyon skoru
9
ryzen 5 5600 işlemci alıcam 5900 tl ye daha iyi fiyata alabileceği bir yer var mı yada indirim kodu olan bir yer

Neredeyse 7500F parasına alıyorsun. Bence gereksiz pahalı. Sistemi sıfırdan mı diziyorsun veya yükseltme mi yapıyorsun, napıyorsun? Alacaksan da bence bu işlemciyi ikinci elden falan alsan daha iyi olur. Sıfır fiyatına pek değmez.

Neredeyse 7500F parasına alıyorsun. Bence gereksiz pahalı. Sistemi sıfırdan mı diziyorsun veya yükseltme mi yapıyorsun, napıyorsun? Alacaksan da bence bu işlemciyi ikinci elden falan alsan daha iyi olur. Sıfır fiyatına pek değmez.
yükseltiyorum

trendyolda yarım saat geçerli 200 liralık kod var onunla 5800e alabilirsin sanırım en uygun sıfır fiyat olur o şekilde

ryzen 5 5600 işlemci alıcam 5900 tl ye daha iyi fiyata alabileceği bir yer var mı yada indirim kodu olan bir yer
Hocam ikinci el fiyatı da uçtu sıfır fiyatı da geçen bir yerden fiyat almıştım yer neresi

O işlemciyi en son dfsbilgisayar satıyordu. Fiyatı 4-5 bin arası gidip geliyordu. Şimdi 6k olmuş. Vay arkadaş ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri