Raijintek Cratos 1000w Gold Gen5 Atx 3.1 (Full Modüler) (Ön Sipariş) 8.516 ₺

Son düzenleme:
8.5k nedir ya asus fiyatlarına gelmiş bu da

Hiç bulaşmayın bu güç kaynağına oyun oynamasan bile belirli aralıklarda fanı kendi kendine son devirde dönmeye başlıyor çok rahatsız edici sesi. Bunu alıp ertesi gün iade etmiştim Teknobiyotik kargo paramı iade etmemişti onu da thh ile aldım adamlar savunma bile vermemişti.

Bu fiyata asus 1000g aura satıldı bir kaç ay önce amazonda.

Hiç bulaşmayın bu güç kaynağına oyun oynamasan bile belirli aralıklarda fanı kendi kendine son devirde dönmeye başlıyor çok rahatsız edici sesi. Bunu alıp ertesi gün iade etmiştim Teknobiyotik kargo paramı iade etmemişti onu da thh ile aldım adamlar savunma bile vermemişti.

Daha ucuzdu hatta 7800 satıldı Amazonda asus psu. Bu fiyat pahalı bence bu güç kaynağı için 7k civarı olsa düşünülebilirdi bence.

şuanki fiyat kampanyalı rog strix düzeyinde. inanılmaz şişik. fiyat avantajı göremedim. emsal psu muadillerinde de düşük fiyatları görebiliyoruz.

alabildiğinin kargo parasını cebinde tutuyor yani yaptığının yanlış olduğunu bile bile, ne güzel iş

2024 eylülde 5.500tlye aldım güzel ama bu fiyatlara asus roglar falan var artık ve yorumlarda denilen boştayken fan açma sorununu yaşamadım

itopyada rog aura 1000w 9300 tlden rog aura 1200w 9999tl den satılıyor

Nzxt c1000 8500 tl itopyada
Her ikisi de a tier
Şahsen bu psuya bu paraları vermezdim

Bu modelin 850w olanını kullanıyorum, özellikler tamamen aynı 3.1 vs ve ansızın çalışma durumu bende yok.Varsa da çok sessiz olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,490
Üyeler
189,276
Son üye
naveS3
Geri