louis bloom
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,164
Merhaba itopya yurtdisina teslimat yapiyor mu ? orn belarus
evet cok daha ucuz ancak ust duzey modellerin hicbirini belarusta bulamiyorum maalesef ya da cesitlilik de turkiyeye oranla cok azMerakımdan soruyorum, daha ucuza mı geliyor yoksa hediye falan mı yollamak istiyorsunuz ?
Malum, yurt dışı ucuz.
evet cok daha ucuz ancak ust duzey modellerin hicbirini belarusta bulamiyorum maalesef ya da cesitlilik de turkiyeye oranla cok az
maalesef sadece aliexpress ve ozon ayriyeten zaten ben de kendim toplamak istiyorum parca probleminden oturu sordumKendin topla? Biz gibi yurtdışı gümrük ve vergi sorunu yoksa newegg gibi sitelerden amazon yurtdışı falan toplayabilirsin
Belarus ne laevet cok daha ucuz ancak ust duzey modellerin hicbirini belarusta bulamiyorum maalesef ya da cesitlilik de turkiyeye oranla cok az
amazon almanyaya falan bak veya amazon us, orada gümrük limitleri nasıl bilmiyorum ama istersen yardımcı olurumevet cok daha ucuz ancak ust duzey modellerin hicbirini belarusta bulamiyorum maalesef ya da cesitlilik de turkiyeye oranla cok az
gümrük limitini bilmiyor bile olabilirleramazon almanyaya falan bak veya amazon us, orada gümrük limitleri nasıl bilmiyorum ama istersen yardımcı olurum