Itopya yurtdisi kargo teslimati yapiyor mu ?

yapmıyor diye biliyorum

Merakımdan soruyorum, daha ucuza mı geliyor yoksa hediye falan mı yollamak istiyorsunuz ?
Malum, yurt dışı ucuz.

Merakımdan soruyorum, daha ucuza mı geliyor yoksa hediye falan mı yollamak istiyorsunuz ?
Malum, yurt dışı ucuz.
evet cok daha ucuz ancak ust duzey modellerin hicbirini belarusta bulamiyorum maalesef ya da cesitlilik de turkiyeye oranla cok az

evet cok daha ucuz ancak ust duzey modellerin hicbirini belarusta bulamiyorum maalesef ya da cesitlilik de turkiyeye oranla cok az

Kendin topla? Biz gibi yurtdışı gümrük ve vergi sorunu yoksa newegg gibi sitelerden amazon yurtdışı falan toplayabilirsin

Kendin topla? Biz gibi yurtdışı gümrük ve vergi sorunu yoksa newegg gibi sitelerden amazon yurtdışı falan toplayabilirsin
maalesef sadece aliexpress ve ozon ayriyeten zaten ben de kendim toplamak istiyorum parca probleminden oturu sordum

amazon almanyaya falan bak veya amazon us, orada gümrük limitleri nasıl bilmiyorum ama istersen yardımcı olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri