Yeni hobi edinmek istiyorum

zaten 1 tane bisikelt hobim var yeterince yoruyor beni arada düşüyorum sakatlanıyorum falan o yüzden daha çok bi yandanda evde yapabileceğim hobi arıyorum bisikletten zaman kalmıyor
Bilgisayar oyunu oynuyorsan tum basarimlari yapmaya calis. Insan hem kanser oluyor hem de yapmanin gururunu yasiyor.

13 yaşındayım bisiklet sürüyorum genelde fr tarzı sürüyorum iyi eğleniyoruz düşe kalka öğreniyoruz geliştiriyorum kendimi ama hepte aynı şey gitmiyor evde bilgisayar bakıyorum sıkılıyorum bu sefer futbol basketbol voleybol hendbol kısaca top olan sporlarda benlik değil hobi olarak lego biriktiriyim desem yada araba onlarda çok pahalı zaten bisiklete para yatırmaktan onlara fırsat kalmaz nası bi hobi yapabilirim sizce
yeriniz varsa kuluçka makinesi alın yumurtada alın civcivden tavuk/horoz büyüt para olduğunu anlıcaksınız tabi ailenle konuş bu işi (bi cins tavuğun civcivi 550 horozu 3-6 bin arası ;] )

Bütçen var ise bir enstrüman alıp öğrenebilirsin.

Python veya Java öğren kendi kendine program yap html ve CSS öğren kendi kendine site tasarla veyahut eşit yap kendi çapında

bana göre yazılım iyi bir hobi sürekli düşündürmeye itiyor odaklanmayı da sağlıyor ben 3 saat bir site için uğraştım kötü olması iyi olması önemli değildi 1-2 saat hata aramak vs gayet eğlenceli geliyor bana zihnim çalışıyor vs

bağlama gitar piano klarnet gibi enstrüman aletlerini çalabilirsin

güreş boks gibi sporlar yapabilirsin

ben bunlar arasından
Python
boks
güreş
bağlama
html
css
yaptım en eğlencelileri HTML CSS güreş ve boks geldi bu sende bunların olacağı anlamına gelmiyor hepsini dene birinde tutunursun
python java html

python java html
üçü de burada bulunuyor

html

Java

eclipse kullanmanı tavsiye etmem eklentilerle birlikte vscode kullan

!! Java yapicaksan Python yapmana gerek yok (bence) !!

Python
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve eğer html i seçersen oradan ilerlemen lazım
html
css
bootstrap
JavaScript

python ve java farklı konular biliyorsundur

Lehim yapmayı öğren,genel hayatta çok işine yarar, bir de lehim telini tüp halinde değil makara halinde al

Tam hobilik bir iş değil ama finans dünyasına göz gezdirebilirsin. Ne yapacağın, ne edeceğin senin kararın.
Ekstra olarak hobilerinde yapay zeka kullanarak zamanını kısaltabilirsin.

Satranç oyna, enstrüman çalmayı öğren, farklı sporlar dene beğendiğin dalda ilerleyip kendini geliştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,363
Üyeler
190,189
Son üye
FoxEx
Geri