Çözüldü✓ 4000TL bütçe ile klavye önerisi

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
Merhaba.
5 yıldır Razer Ornata V2 kullanıyorum, klavyenin ses tekerleği bozuldu başka hiçbir sıkıntısı yok ve memnunum. Mecha-membran bir klavye normal membranlara göre basma hissi farklı sizce bu klavyeden yeni bir klavyeye geçmeye değer mi?

Eğer değecekse;
Bütçe sıkıntım yok açıkçası ama çok da para vermek istemiyorum. 4000TL civarı mümkünse karta vade farksız taksit olmalı yoksa çok önemli değil.
Numpad sık kullanıyorum, okların üzerindeki gereksiz tuşlar olmazsa çok sevinirim en azından küçük bir klavye olmuş olur.
Setup komple siyah o yüzden uyumlu olması önemli.
Kablosuz olması iyi olur.
Ses olarak ne daktilo gibi olsun ne de sessiz. Razer'ın purple Switch'ini beğeniyorum hissiyat olarak.
Bilek desteği kendinden olursa iyi olur en kötü harici bilek desteği kullanacağım.

Kablosuz klavye kullanmak nasıl? Beraberinde negatif özellikler taşıyor mu?
Bir klavyenin manyetik olup olmaması neyi değiştiriyor?

manyetik klavyeler online oyunlar için daha iyi tepki süresi vs internetten bakabilirsin öneri olarak da

ayrıca birinin koduyla yüzde 3 düşüyor kod fark etmez ben bozkan kullanıyorum

Kablosuz klavye kullanmak nasıl? Beraberinde negatif özellikler taşıyor mu? - - - > Keyifli ve rahat. Şarj etmen gerekiyor.
Bir klavyenin manyetik olup olmaması neyi değiştiriyor? Tetik ve Tepkime hızını

manyetik klavyeler online oyunlar için daha iyi tepki süresi vs internetten bakabilirsin öneri olarak da
%98 bir klavye bakıyorum hocam

Hocam hiçbirinde numpad yok aslında konuya da yazmıştım herkes numpadsiz öneri yaptı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%100 klavye bakman gerekiyor onun için
Evet %98 veya %100 bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*