Yardım Değişim talep ettiğim ürüne ücret iadesi

Hog Rider

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Liberty 5 kulaklığımı servise göndermiştim. Gönderirken doldurduğum formda yenisi veya muadiliyle değişim istediğimi belirtmistim fakat servis bana "ilgili ürün stoklarımızda yok ve muadil bir ürün de mevcut değil bu sebeple ücret iadesi alabilirsiniz." cevabını verdi. İndirimdeyken almıştım kulaklık 1K zam yemiş iade istemiyorum yani
Yasal olarak yenisini istemiyor muyum ne yapmam lazım ?

tüketici hakem heyeti ile iletişime geç ilk 6 ay içerisinde ise ürün zaten seni haklı bulurlar ki adamlarda kabul etmişler hatalı olduklarını yoksa ücret iadesi demezler thh git eğer beklerim de dersen uzun sürebiliyor çünkü benim monitör süreçi 4 ay sürmüştü

tüketici hakem heyeti ile iletişime geç ilk 6 ay içerisinde ise ürün zaten seni haklı bulurlar ki adamlarda kabul etmişler hatalı olduklarını yoksa ücret iadesi demezler thh git eğer beklerim de dersen uzun sürebiliyor çünkü benim monitör süreçi 4 ay sürmüştü
1 aylık kulaklık. Stoklarında yoktur anlarım muadil ürün nasıl yok Liberty 4 pro ver geç işte 😀. Thh çok uzun sürüyosa kulaklıksız gezicegime 1k fazla veririm yenisini alırım daha iyi.

Yenisi al ve thh ye başvur güzel bir metin ile bu süreçte kazanırsan yeni verdiklerini satarsın açmadan ama sana verdikleri iade tutarını isteyebilirler yada ürünün o anki fiyatını talep edebilirsin yenisini vermek zorundalar muadili yoksa bile yada sundukları muadili sen kabul etmiyorsan ürünün o anki fiyatını vermek zorundalar ben hepsiburadada bu sekilde yapmistim siz ürünü nereden almıştınız

Ellerinde üründen yoksa fix yaptıkları şey. Hatta bunu bilerek yaptıkları da oluyo. Süreç çok uzuyo yok THH ydi o ydu buydu. Gene sen bilirsin

Yenisi al ve thh ye başvur güzel bir metin ile bu süreçte kazanırsan yeni verdiklerini satarsın açmadan ama sana verdikleri iade tutarını isteyebilirler yada ürünün o anki fiyatını talep edebilirsin yenisini vermek zorundalar muadili yoksa bile yada sundukları muadili sen kabul etmiyorsan ürünün o anki fiyatını vermek zorundalar ben hepsiburadada bu sekilde yapmistim siz ürünü nereden almıştınız
İdefixte berbat bi satıcıdan almıştım iade için de satıcıyla iletişime geç diye bı tane belge gondermisler mailime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ellerinde üründen yoksa fix yaptıkları şey. Hatta bunu bilerek yaptıkları da oluyo. Süreç çok uzuyo yok THH ydi o ydu buydu. Gene sen bilirsin
Bunların elinde ne zaman ilgili ürün oluyo ki hep aynı terane gibi 😄

Geri