En kaliteli F/P Oto bakım seti hangisi?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
En bilinen marka Auto Fresh olması lazım. Ben de almıştım ve bir eksisini görmedim. İçindeki tüm malzemeler görevini yerine getiriyor. 14000 değerlendirmede 4.5 yıldız almasından da kötü olmadığı anlaşılabilir bence. Ancak bunun haricinde kenarda köşede çok daha kaliteli az bilinen bir bakım seti varsa ben görmedim.

En bilinen marka Auto Fresh olması lazım. Ben de almıştım ve bir eksisini görmedim. İçindeki tüm malzemeler görevini yerine getiriyor. 14000 değerlendirmede 4.5 yıldız almasından da kötü olmadığı anlaşılabilir bence. Ancak bunun haricinde kenarda köşede çok daha kaliteli az bilinen bir bakım seti varsa ben görmedim.

anladım bunu alırım büyük ihtimalle başka ne alabilirim önerin var mı modifiye olarak hafif hafif araba Citroen berlingo 2018

ya öyle arabayı basma gibi öyle şeyler sevmiyorum onları kasdetmediim ufak böyle detay şeyler ne alabilirim arabanın içini güzelleştirecek
led ambiyans, ayakaltı ışıklandırma tarzı şeylere bakabilirsin.

akmaklığa takılanlardan mı ve hava nemlendirici de olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerin var mı kaliteli olanlardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu set nasıldır? https://www.n11.com/urun/cem-full-o...feb56824ff5f7ba7f&adjust_tracker_limit=250000

Ben sadelikten yanayım telefon tutucudan başka bir şey yok bizim araçta. :peepo1:
bende telefon tutucu koyacağım temizlik olarakta önerdiğin seti mi kullanıyorsun ve telefon tutucu da lazım hangisini önerirsin

bende telefon tutucu koyacağım temizlik olarakta önerdiğin seti mi kullanıyorsun ve telefon tutucu da lazım hangisini önerirsin
Evet o setten kullanıyorum. Telefon tutucuyu babam Bim'den almıştı markasını bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,401
Üyeler
190,366
Son üye
gandarz
Geri