Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

ASELS'i coşturdular :D THYAO ise çöktü resmen... Bakalım, yarın ola hayrola, hala takipteyim.

2026-02-18_18-06.webp

Son düzenleme:
Bugün borsa genel anlamda düşüşteydi, ASELS ise az düştü, 300 TL üzerinde hala... THYAO ise dünkü gibi yaklaşık aynı oranda sert çaktı, küçük yatırımcılarını kısa vadede perişan etti gibi... Unutmadan, sabah ASELS 321 TL civarına kadar yükseldi sonrasında feci bir düşüş oldu, adeta burda küçük ve kısa vadeci yatırımcılarına voleyi çaktılar... Unutmayın, Bofa ve Citi gibi büyük oyuncular varken çok kolay tuzaklara düşebilir küçük yatırımcılar, kısa vadede zaten perişan ediyorlar. Sabah eğer gaza gelip ASELS örneğinde mesela 350 - 400 TL olur diye diye bütün parayı hisseye gömenler şimdi cenaze törenlerinde buldular kendilerini belki de, orta veya uzun vade beklemek zorunda kalanlar çoğaldı çünkü şuan tuzaklara düşüp ekside olan çok kişi var :(

Dünkü zıplamaları şüphe ile karşılamıştım ve bugün biraz da olsa haklı çıktım. ASELS üzerinden takipteyim, çoğunuz bilir, hala duraklama döneminde ve zikzaklar çizebilir demişimdir en az 5 defa ve haklı çıkıyorum şükür er ya da geç 😅 Para kaybetmeden kazanmayı daha mühim buluyorum, istediğim alış sinyalim oluşunca girecem, buraya da not eklerim :)

Sizler ne yaptınız, sepetiniz ne durumda? Çoğu hisse düştü ama THYAO baya kötü son iki gündür ve halka arzlar da fazla alış imkanı vermez genelde..?

19/02/2026 Perşembe:

2026-02-19_21-46.webp

THYAO %55 olasılıkla duraklama dönemine girmiş gözüküyor ..! THYAO duraklama ve gerileme dönemleri çok pistir, en az 4-5 ay süründürebilir, tedbirli olmak gerekebilir... Daha henüz yeni yeni sinyaller alınmaya başladı, o yüzden %55 olasılıkla diyorum, kesin konuşmuyorum. Sepetinde THYAO olanlara duyrulur.

Bir önceki mesajımda yazmıştım, THYAO duraklama dönemine girmiş olabilir diye... Galiba girdi, ve girdi 😂 Bu dönemde zikzaklar çizebilir.

24/02/2026 Salı verileri:

2026-02-24_19-59.webp

25/02/2026 Çarşamba borsa verileri:

2026-02-25_23-18.webp

Duraklama dönemi hisselerinde zikzaklara devam :)

Borsada hacim çok düşük, indir kaldır yapıyolar oynuyolar. Gerçek para amerikan borsasında dönüyor.

Borsada hacim çok düşük, indir kaldır yapıyolar oynuyolar. Gerçek para amerikan borsasında dönüyor.
Borsa her yerde borsadır, amerikada da çinde de türkiyede de aynıdır, küçük ve basit düşünen her yatırımcıyı keklik gibi avlarlar...
Bu işin kuralında şu borsa bu borsa ayrımı yoktur, parası olanın, dolayısıyla gücü olanın dediği olur.

26/02/2026 Perşembe kapanışı:

2026-02-26_22-03.webp

Nedense ASELS ile THYAO eşit eşit hareketler yapıyor... Buradan bile suni işlemler olduğu belli.

Savaşları organize edenler savunma sınaii hisselerinde önceden yerlerini ayırttılar bile, gerisi artık atık toplama işi... Savaş çıktı, savunma hisselerine hücum mantığı çok büyük zarar getirebilir fakat savaşı uzun tutabilirlerse tersi de olabilir... Bakalım, hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri