2010 model Transporter lastik basınçları kaç olmalı?

BeXeS

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba, 2010 model camlı van 2.0 TDI 140HP Transporter aracımız var. Süren olmadığı için bayağıdır yatıyordu araç. Tekerlere hava basacağım, kaç olmalı? Önler 41, arkalar 42 iyi midir?

Hocam araç yaşlı olduğu için oradaki bilgilendirme sökülmüş o yüzden açmıştım konuyu.
Normalde kolay kolay silinmez ilginç, kimyasalla falan yıkamışlardır belki.

Normalde kolay kolay silinmez ilginç, kimyasalla falan yıkamışlardır belki.
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bulabildim lastiğe uygun olan ve direklerde yazan ebatlar bu: 205/65 R16C 103/101T.

Kaç yapmalıyım lastiklerin basınçlarını acaba? Bir de arka tarafı 1-2 psi daha fazla mı basmalıyım?

Ön ve arkayı 44-44 yaparak denedim ama dönerken vs. araba devrilecek hissi veriyor. Araçta yük yok.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bulabildim lastiğe uygun olan ve direklerde yazan ebatlar bu: 205/65 R16C 103/101T.

Kaç yapmalıyım lastiklerin basınçlarını acaba? Bir de arka tarafı 1-2 psi daha fazla mı basmalıyım?

Ön ve arkayı 44-44 yaparak denedim ama dönerken vs. araba devrilecek hissi veriyor. Araçta yük yok.
Attığım linktekiyle çok bir fark yok 1-2 psi oynar en fazla o farklada virajda devrilme kivamina geleceğini sanmiyorum suspansiyonlara, yaylara baktırmak lazım.

Arkadaşlar merhaba, 2010 model camlı van 2.0 TDI 140HP Transporter aracımız var. Süren olmadığı için bayağıdır yatıyordu araç. Tekerlere hava basacağım, kaç olmalı? Önler 41, arkalar 42 iyi midir?
Hocam aracın kitapcığından bulabilirsiniz?

Geri