anakart işlemci ram ve sivi sogutucu hariç herşeyim vareline parça olarak ne var şimdi
Katılıyorumo bütçede sıvı soğutma takmalık işlemci alamazsın zaten bu arada
www.n11.com
![]()
Asrock B450M-HDV R4.0 Soket AM4 AMD B450 3200 MHz (O.C) m.2 mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Asrock Marka Asrock B450M-HDV R4.0 Soket AM4 AMD B450 3200 MHz (O.C) m.2 mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
kalan paraya da 2x8 ram bak ikinci elZoko Ice Pro Bp4 Siyah Auto Rainbow Fanlı Kule İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Ice Pro Bp4 Siyah Auto Rainbow Fanlı Kule İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
sonra ekran kartı bak 6600xt vs
tamamdir hocam anakart markasi olarak hangi marka daha iyi olur yazalimha pardon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman sen ddr5 e yönel
7500f
b650
1x16 ram
marka bazlı değil de model bazlı bakmak lazım hocam bakalım bitamamdir hocam anakart markasi olarak hangi marka daha iyi olur yazalim
www.n11.com
ddr5 yaparız bu paraya istersen özelden yazselam şuanki sistemi anakart işlemci ram sogutucu mu 12 k ya sattim kendim 8 k da kendim koydum öneriniz var mi ne alabilirim genelde 2 k da rdr gow falan oynuyorum