🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sepette: 11.338,11 TL
1771589559709.webp

şu ana kadar ben de sadece 15k ya 4tb samsung 990 pro çekebildim yeni gibi başka da yok

Dostlar, bu 9060xt 16gb Sapphire Pulse Hynix ile mi geliyor yoksa Samsung ilemi? son zamanlarda alanlar vardır aranızda.

Arkadaşlar biliyorum özelden de yazıyorsunuz paylaşan yerlerin linkini ben de atmak isterim ama link atmak doğrudan yasak görselle de zor bulunuyor kanallar.
Telegramda amazon depo yazarak aslında bizim de gördüğümüz kanallara ulaşabilirsiniz benim botum kanalım yazılımım yok konuyu açarken de iyi bir kanalın takibi sayesinde gördüm (o gün sadece o kanal aktifti yoksa çoktan biterdi) depo ürünler popülerleşince ya 1 ya 2 ürün alabildim ben de (bazılarını iptal dahi ettim) eskisi kadar almak kolay değil hatta benim sonradan gördüğüm indirimler oluyor bugün 9060 xt 16 gb bana çok geç düştü bot yazılımlar dahi bazen doğru veri vermiyor artık. Manuel yakalamakta çok zor
Konu içerisinde doğrudan depo ürünleri özelinde kanal kuran bir arkadaş oldu onunla görüşebilirsiniz
amazon depo sen patlattın hocam herkes biliyor artık :D

popüler konulara gireceğini biliyordum ama 2. olacağını beklemiyordum ürün geldikçe etkileşimde artıyor çok fazla etkileşim aldı amazon depo marketing çalışmasını yaptık resmen :kekw:
amazon depo bedava reklam aldı :D

1.684 TL
Alıntıyı görüntüle
Bitmiş herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygun mekanik klavye var mı düşen böyle beyler ihtiyacım var valla.

popüler konulara gireceğini biliyordum ama 2. olacağını beklemiyordum ürün geldikçe etkileşimde artıyor çok fazla etkileşim aldı amazon depo marketing çalışmasını yaptık resmen :kekw:
önceden depodan bi şeyler alabiliyodum öyle telefon vs aldım sattım. Şimdi o kadar populer oldu ki bot bile bir şey yakalayamıyor :kekw: :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri