Liqui Moly 10w40 (Mos2) Araç Yağı

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
733
Merhaba arkadaşlar. 245 binde 2004 model benzin lpg aracim var. Bakimi geldi. Liqui Moly mos2 oneriyorlar. Motor sesini azaltmak ve yağ eksiltmeyi en aza indirmek için. Bu yagı kullananiniz var mi acaba? Motor sesinde ve yağ eksiltmesinde bir etkisi var mı?

Merhaba arkadaşlar. 245 binde 2004 model benzin lpg aracim var. Bakimi geldi. Liqui Moly mos2 oneriyorlar. Motor sesini azaltmak ve yağ eksiltmeyi en aza indirmek için. Bu yagı kullananiniz var mi acaba? Motor sesinde ve yağ eksiltmesinde bir etkisi var mı?
Hocam onun yerine araç hangi kısımdan yağ kaçırıyosa onu halletseniz daha iyi olur.

Yağ yakan araca olması gerekenden daha kalın yağ koyarsan yağ yakması azalır genelde ama kalın yağ uyumlu değilse bir anlamı yok daha çok dert açar, yağ kaçağını yaptır. Senin bahsettiğin yağ konusunda değil ama kendi aracımda bu yıl lıquı Moly yağa geçtim, ses olarak bir fark yok.

Son düzenleme:
Hocam onun yerine araç hangi kısımdan yağ kaçırıyosa onu halletseniz daha iyi olur.
Arac 5000km de 1 litre yakın yağ eksiltiyor. yağ kacagindan dolayi bu kadar eksiltme yapar mi? Yere vs damlatma yok. Kurbutor kapak contalarindan kaciriyor biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yağ yakan araca olması gerekenden daha kalın yağ koyarsan yağ yakması azalır geneldeama kalın yağ uyumlu değilse bir anlamı yok daha çok dert açar, yağ kaçağını yaptır. Senin bahsettiğin yağ konusunda değil ama kendi aracımda bu yıl lıquı Moly yağa geçtim, ses olarak bir fark yok.
Shell 10w40 kullanmistim. Sonra Mobil 5w40 a geçtim. Mobilden memnun kalmadim. Zira motor sesini yukseltti. Hepsinde de eksiltme yapti. Sonra bunda biraz daha az yapar mi ve motor sesi azalirmi diye merak ettim. Millet cok ovuyor. Ama biraz pahali bir yağ tereddutte kaldim

Arac 5000km de 1 litre yakın yağ eksiltiyor. yağ kacagindan dolayi bu kadar eksiltme yapar mi? Yere vs damlatma yok. Kurbutor kapak contalarindan kaciriyor biraz
Hocam 1 litre durduk yere yağ eksiltmez illa dış kısımdan gözükmek zorundada değil aracınız yağ yakıyorda olabilir onuda motor içini açmadan göremezsiniz egzozdan mavi vey gri duman çıkıyormu ve yanık kokusu varmı çıkan dumanda. Veya sizin aracınızın kronik yağ eksiltme sorunuda olabilir motoru hakkında bilgim yok o yüzden kesin bişey diyemiyorum.

Hocam 1 litre durduk yere yağ eksiltmez illa dış kısımdan gözükmek zorundada değil aracınız yağ yakıyorda olabilir onuda motor içini açmadan göremezsiniz egzozdan mavi vey gri duman çıkıyormu ve yanık kokusu varmı çıkan dumanda. Veya sizin aracınızın kronik yağ eksiltme sorunuda olabilir motoru hakkında bilgim yok o yüzden kesin bişey diyemiyorum.
Hyundai elantra 1.6 gls dohc motor. Hyubdainin en saglam motorlarindan. Shellden devam ediyim ben en iyisi vazgectim bu yagi kullanmaktan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri