CASİO G-SHOCK SAAT 3799 TL

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615

Ürün bu benim casio G-SHOCK için görüşüm band gibi ince saatler takıyorsanız alışmanız zor olabilir ama bir haftadır özel bir g-shock saat aldım ve kullanıyorum aşırı memnum. Şuanki saatin görünüşü ortalamanın altı gibi ama tercih etmek isteyen varsa güzel fiyat bence.

Renk biraz daha güzel olsa alınırmış. Açıklamada akıllı telefon bağlantısı var yazıyor ama resimlerde telefonla bağlantı yaptığına dair resim yok, alttan siyah renge tıklarsanız dediğim resim geliyor. Diğer her renkte de var , alacak olan sorup emin olsun bence

Rengi ciddi kötüymüş

al-sat için bile alınır ya illa ki alıcısı vardır 5-6k ya satarsınız.Kadın kol saati zaten eşinize,kız arkadaşınıza güzel bi hediyede olabilir rengi kadında sırıtmaz
Kanka 11 yaşında mısın? Ticaret hiç böyle bir şey değil çünkü.

Ürün bu benim casio G-SHOCK için görüşüm band gibi ince saatler takıyorsanız alışmanız zor olabilir ama bir haftadır özel bir g-shock saat aldım ve kullanıyorum aşırı memnum. Şuanki saatin görünüşü ortalamanın altı gibi ama tercih etmek isteyen varsa güzel fiyat bence.
Bu modeli bilmiyorum ama bana kalırsa gshocklar en iyi saat serisi.

Allah ailene sabır versin.
İnsanlara düşüncemi belirtip yorum yapıyorum senin gibi çürük elmalar boş yapıp dalga geçer anca.Senin ailene Allah sabır versin.Piyasa fiyatı 8k olan ürünü 3-4 k ya alıp 5-6k ya satabilirsiniz diyorum adam ticaret böyle bişey değil diyip kendini haklı buluyor yazık kafana.Git yaşıtlarınla dalga geç

İnsanlara düşüncemi belirtip yorum yapıyorum senin gibi çürük elmalar boş yapıp dalga geçer anca.Senin ailene Allah sabır versin.Piyasa fiyatı 8k olan ürünü 3-4 k ya alıp 5-6k ya satabilirsiniz diyorum adam ticaret böyle bişey değil diyip kendini haklı buluyor yazık kafana.Git yaşıtlarınla dalga geç
Aynen kankam sensin.

Geri