Hangi kule tipi soğutucu alınmalı?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,396
https://www.amazon.com.tr/ThermalRight-Assassin-TL-P12-S-Intel-AMD-Soğutucu/dp/B0FFT3PX4L

Bütçe 1500tl ryzen 5 7500f için kullanılacak, ilk linkteki ısı göstergesi olan göze daha hitap ediyor. Ama biostar b650mt anakart ile ısı göstergesini çalıştıra bilirmiyim bilmiyorum. 2. Linkteki de baya serin tutacak birşeye benziyor. Cougar mx220 kasa kullanacağım için 60mm olması lazım uzunluğu. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Bütçe 1500tl ryzen 5 7500f için kullanılacak, ilk linkteki ısı göstergesi olan göze daha hitap ediyor. Ama biostar b650mt anakart ile ısı göstergesini çalıştıra bilirmiyim bilmiyorum. 2. Linkteki de baya serin tutacak birşeye benziyor. Cougar mx220 kasa kullanacağım için 60mm olması lazım uzunluğu. Şimdiden teşekkürler.
Hocam sansarı dinleyelim diye attıysan tesekkurler 😁

Hocam aceleniz yoksa dün segotep 6 borulu 600tlye düşmüştü incehesapta , haftaya da düşerse onu alabilirsiniz

Hocam neden link kısaltma kullandınız

Sizce attıklarımdan hangisi hocam, şu ısıyı gösteren anakartımda çalışır mı acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link kısaltma yazdım ilk çıkan site.
Çalışır mi bilmiyorum ama o güzelmiş, forumun kendi kısaltması var hocam , nasıl çalışıyor bilmiyorum ama

Sizce attıklarımdan hangisi hocam, şu ısıyı gösteren anakartımda çalışır mı acaba.

Hocam link kısaltma servislerini kullanmak yasak.
Normal linki paylaşırsanız sizin için iyi olur ceza yiyebilirsiniz

Phantom spiirit öneirrim bütçe çıkarsa yoksa ikisinden birini alın üzmez

Geri