Yardım Fiber geldi şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım

Reaksiyon skoru
10
beyler şimdi 3-5 senedir fiber bekliyordum sonunda geldi ama şöyle geldi altyapı sorguladığımda altyapınız artık var diyor bir kaç gün önce 2 sokak ileride fiber kablo döşüyorlardı benim kapıda fiber döşemesi yapılmadı benim bu süreçte ne yapmam lazım kapıma fiber döşenmesi için kutu gelmesi için ve 5mbps alıyordum şimdi 35 gösteriyor operatör dedi ki fiber kablo geldiğinde hız değişicek 1000 olma ihtimali var anlatın bana neler yapmalıyım bu süreçten sonra türktelekoma fiberi çektirmem lazım türknetten de abonelik almam lazım türktelekoma pek güvenmiyorum hız ping konularında açıklık getirin bana

Ekler

• 1000247916.webp
    1000247916.webp
    6.5 KB · Hit: 94
  • 1000247917.webp
    1000247917.webp
    6.5 KB · Hit: 90
interneti kim çektiyse ondan al ,döşenir döşenmez açılmaz biraz daha beklemen lazım. Aktif olma süresi var daha. Yakında kullanıma açılır

interneti kim çektiyse ondan al ,döşenir döşenmez açılmaz biraz daha beklemen lazım. Aktif olma süresi var daha. Yakında kullanıma açılır
ne zaman kapıma kablo döşenir veya kutu falan gelir aktif olur falan bu süreç ne kadar sürer

bişey yapmıcan zaten alabildiğinde ya reklam yapıyorlar yada bi şekil haber ediyorlar. olmadı ara sıra test yap internetten başvuru olarak vs. şuan telekomdaysan paket değişimi vs bak.
zaten kapına kadar fiberi çekiyorlar onlar.
süre olarak yerel çalışmayua bağlı bana bir haftada geldi kimsine 2 ayda da gelir. ama genelde başladıysa çok uzun sürmüyor sanırım. 4 yıl beklemişsin bi kaç hafta daha bekle kral hayırlı olsun.
direk türknete başvuruyorsun onlar zaten telekomla vs hallediyorlar. telekomda türknete 1000 veriyordu sanırım fiyat farkıyla öyle bir haberler vardı emin değilim.

Artık bir seneye kalmaz, fiber'e geçersin. Tabi pislik yaparlar mı, bilemem.

beyler şimdi 3-5 senedir fiber bekliyordum sonunda geldi ama şöyle geldi altyapı sorguladığımda altyapınız artık var diyor bir kaç gün önce 2 sokak ileride fiber kablo döşüyorlardı benim kapıda fiber döşemesi yapılmadı benim bu süreçte ne yapmam lazım kapıma fiber döşenmesi için kutu gelmesi için ve 5mbps alıyordum şimdi 35 gösteriyor operatör dedi ki fiber kablo geldiğinde hız değişicek 1000 olma ihtimali var anlatın bana neler yapmalıyım bu süreçten sonra türktelekoma fiberi çektirmem lazım türknetten de abonelik almam lazım türktelekoma pek güvenmiyorum hız ping konularında açıklık getirin bana
Bekleyeceksin, altyapı hazır olunca kapını çalarlar zaten.

binaya kutu gelince satmak için daire daire geziyorlar zaten haberin olur

Artık bir seneye kalmaz, fiber'e geçersin. Tabi pislik yaparlar mı, bilemem.
bir sene ne olum 4 senedir bekliyorum geçen gün karşı sokakta kablo çekiyorlardı kendi kapıma kabloyu çektirmem lazım ki fiberi alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

binaya kutu gelince satmak için daire daire geziyorlar zaten haberin olur
en erken gelmesi için neler yapabilirim

en ucuz neredeyse oradan al paketi altyapı sahibi kimse o sağlıyor interneti aldığın yerin önemi yok minimum paraya max hızı almaya bak turknet altyapısı değilse zaten tt veya turkcell en kötüsü sıralama soyle altyapı anlamında bence* turknet>turktelekom>turkcell - turktelekomsa altyapın en ucuz alabildiğin yer neresiyse oradan al turknetse altyapın turknetten al 1 gbps simetrik mis gibi turkcellse herhangi paketi turkcellden alıyorsun zaten ama bayagı kısıtlama falan var diyorlar turkcellde modem kullanıcı adı falanda vermiyorlarmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,457
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri