2. el Lian-li strimer wireless 3x8 pin aldım ışıklar yanmıyor

24p almakta çözüm olmayabilir zira kontrolcü olan yada olmayan versiyonları da var.
Post automatically merged:

Sendeki ürünün tam ürün kodu nedir? G99. İle başlar

teşekkür ederim yardımınız için.

@drakathx 24 pin aldım çalışıyor donglesi de var ama yine 3x8 pine ışık gelmedi bir tahminin varmı nedeniyle ilgili?
UYGULAMAYI İNDİR KONTROL ET ORADAN GÖZÜKÜYOR VE AYAR YAPABİLİYORSUN

konuyu yazdığım yazıyı güncelledim onu oku istersen
SADECE 24 PİNDE DOGLE GELİYOR ONUN SAYESİNDE ALAYINI KONTROL EDEBİLİYORSUN UYGULAMA ÜZERİNDEN FAN DAHİL LİANLİ FAN OLMASI ŞARTI İLE TL WİRELESS FANLAR MESELA

SADECE 24 PİNDE DOGLE GELİYOR ONUN SAYESİNDE ALAYINI KONTROL EDEBİLİYORSUN UYGULAMA ÜZERİNDEN FAN DAHİL LİANLİ FAN OLMASI ŞARTI İLE TL WİRELESS FANLAR MESELA
hocam yazdım ya oraya uygulama üzerinden kontrol etmeye çalıştım, uygulama kabloyu görüyor varlığını kabul ediyor ama ışıkları yanmıyor diyorum biliyorum alayını kontrol edebildiğimi, ki zaten biliyorsun normalde bilgisayarı açar açmaz bütün ışıkların yanması gerekir.

24 pin kabloyu aldım geldi taktım dongleyi de taktım 24 pin kablom çalıştı sıfır zaten ışıkları ne güzel dönüyor, ekran kartı kablosunda tık yok.

hocam yazdım ya oraya uygulama üzerinden kontrol etmeye çalıştım, uygulama kabloyu görüyor varlığını kabul ediyor ama ışıkları yanmıyor diyorum biliyorum alayını kontrol edebildiğimi, ki zaten biliyorsun normalde bilgisayarı açar açmaz bütün ışıkların yanması gerekir.

24 pin kabloyu aldım geldi taktım dongleyi de taktım 24 pin kablom çalıştı sıfır zaten ışıkları ne güzel dönüyor, ekran kartı kablosunda tık yok.
İADE EDEBİLİRSEN ET YADA AT KENARA

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri