Aynen öyle jumbumdan 24 pin aldım CPU ve gpu yuda incehesaptan miss gibio zaman direkt 24 pin al diyosun içinden zaten dongle çıkıyor diyosun onu kullanırsın
https://www.incehesap.com/lian-li-s...vmnpBgYgXJe_6Okn080gq1qMx2QDXgGmzsEJeq4eupabO24p almakta çözüm olmayabilir zira kontrolcü olan yada olmayan versiyonları da var.
Post automatically merged:
Sendeki ürünün tam ürün kodu nedir? G99. İle başlar
24 pin kablo alsam da olur ama dimi onu alsam da olur
O zaman bu https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/24 pin kablo alsam da olur ama dimi onu alsam da olur
UYGULAMAYI İNDİR KONTROL ET ORADAN GÖZÜKÜYOR VE AYAR YAPABİLİYORSUNteşekkür ederim yardımınız için.
@drakathx 24 pin aldım çalışıyor donglesi de var ama yine 3x8 pine ışık gelmedi bir tahminin varmı nedeniyle ilgili?
konuyu yazdığım yazıyı güncelledim onu oku istersenUYGULAMAYI İNDİR KONTROL ET ORADAN GÖZÜKÜYOR VE AYAR YAPABİLİYORSUN
SADECE 24 PİNDE DOGLE GELİYOR ONUN SAYESİNDE ALAYINI KONTROL EDEBİLİYORSUN UYGULAMA ÜZERİNDEN FAN DAHİL LİANLİ FAN OLMASI ŞARTI İLE TL WİRELESS FANLAR MESELAkonuyu yazdığım yazıyı güncelledim onu oku istersen
hocam yazdım ya oraya uygulama üzerinden kontrol etmeye çalıştım, uygulama kabloyu görüyor varlığını kabul ediyor ama ışıkları yanmıyor diyorum biliyorum alayını kontrol edebildiğimi, ki zaten biliyorsun normalde bilgisayarı açar açmaz bütün ışıkların yanması gerekir.SADECE 24 PİNDE DOGLE GELİYOR ONUN SAYESİNDE ALAYINI KONTROL EDEBİLİYORSUN UYGULAMA ÜZERİNDEN FAN DAHİL LİANLİ FAN OLMASI ŞARTI İLE TL WİRELESS FANLAR MESELA
24 pin kabloyu aldım geldi taktım dongleyi de taktım 24 pin kablom çalıştı sıfır zaten ışıkları ne güzel dönüyor, ekran kartı kablosunda tık yok.SADECE 24 PİNDE DOGLE GELİYOR ONUN SAYESİNDE ALAYINI KONTROL EDEBİLİYORSUN UYGULAMA ÜZERİNDEN FAN DAHİL LİANLİ FAN OLMASI ŞARTI İLE TL WİRELESS FANLAR MESELA
İADE EDEBİLİRSEN ET YADA AT KENARAhocam yazdım ya oraya uygulama üzerinden kontrol etmeye çalıştım, uygulama kabloyu görüyor varlığını kabul ediyor ama ışıkları yanmıyor diyorum biliyorum alayını kontrol edebildiğimi, ki zaten biliyorsun normalde bilgisayarı açar açmaz bütün ışıkların yanması gerekir.
24 pin kabloyu aldım geldi taktım dongleyi de taktım 24 pin kablom çalıştı sıfır zaten ışıkları ne güzel dönüyor, ekran kartı kablosunda tık yok.