ruaF1912
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,210
25G4SRE Bir bakın hocamhocam fps oyunları oynayacagım ondan oturu 300 hz falan almayı dusunuyordum 24.5
25-10 lenovo da bakılabilir
25G4SRE Bir bakın hocamhocam fps oyunları oynayacagım ondan oturu 300 hz falan almayı dusunuyordum 24.5
valla hocam @Tayfunns hocam daha iyi yardımcı olur, 25-10 modelini kullananlar vardı forumda, kasım ayın da hatta bende 6050 gibi fiyata alıp iptal etmiştim sistemime 1080p gitmez diye, ana konusunda alıp memnun olan kullanıcı sayısı vardı baya, olumsuz yorum hatırlamıyorum bir kaç kişi de ölü pixel çıkması dışında ki, hepsiburada resmi satıcısı iade ve değişim olayında sıkıntı yaratmıyor, şahsen ben de monitör alacaksam hb ve amazon resmi satıcı olmasını tercih ederim, daha sonra iade ve değişim sıkıntı oluyor, uğraştırıyorlar.hocam bunlar arasında kaldım hangısını tercıh etmelıyım
Hocam ben ıkı model arasında kaldım bırısı sunu al desın alıp gececegım aradakı farkları anlayacak bılgıye sahıp olmadıgımdan 2 gundur bırılerınden yorum beklıyorumvalla hocam @Tayfunns hocam daha iyi yardımcı olur, 25-10 modelini kullananlar vardı forumda, kasım ayın da hatta bende 6050 gibi fiyata alıp iptal etmiştim sistemime 1080p gitmez diye, ana konusunda alıp memnun olan kullanıcı sayısı vardı baya, olumsuz yorum hatırlamıyorum bir kaç kişi de ölü pixel çıkması dışında ki, hepsiburada resmi satıcısı iade ve değişim olayında sıkıntı yaratmıyor, şahsen ben de monitör alacaksam hb ve amazon resmi satıcı olmasını tercih ederim, daha sonra iade ve değişim sıkıntı oluyor, uğraştırıyorlar.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/3000-8000-tl-1080p-144-240hz-monitor-tercih-rehberi.1124290/Hocam ben ıkı model arasında kaldım bırısı sunu al desın alıp gececegım aradakı farkları anlayacak bılgıye sahıp olmadıgımdan 2 gundur bırılerınden yorum beklıyorum![]()
Hocam konunun disinda olucak biraz ama rtx3050 + i5 12.n 2kda sorun cikartirmi10k bütçe varsa, 2k daha iyi tercih olur bence. tabi sistemin çok kötü değilse
sence hangisihttps://forum.donanimarsivi.com/konu/3000-8000-tl-1080p-144-240hz-monitor-tercih-rehberi.1124290/
tayfun hocanın bu konusu vardı buradaki modellere bir bakın hocam, liste güncel mi bilmiyorum ama
işlemci idare eder ama ekran kartı 2k için oldukça yetersizHocam konunun disinda olucak biraz ama rtx3050 + i5 12.n 2kda sorun cikartirmi
Su laptopu aldiigm guen cok pismanim para avr yukseltemiyorum cok can sıkıyorişlemci idare eder ama ekran kartı 2k için oldukça yetersiz
Ekran kartı 2k için yetersiz maalesef hocam, VSR, DSR gibi teknolojileri kullanarak sanal çözünürlük oluşturup, masraf yapmadan az buçuk fikir olusturur, oynadığınız oyunları 1440p test edin, performans sizi tatmin edecek miHocam konunun disinda olucak biraz ama rtx3050 + i5 12.n 2kda sorun cikartirmi