Merhaba Arkadaşlar
Anakart PCB gittiyse büyük masraf çıkarabilirMerhaba Arkadaşlar
Acer PREDATOR HELİOS GeForce RTX 4070 Intel Core i9 13900HX laptopda sıvı metal uygulamasından bir süre sonra akma oluştu ve laptop şuan hiç tepki vermiyor .
Direkt laptopta tepki yok . Sizce Onarımı ne kadara mâl olur ? Onarılabilir mi ? İçinde 32gb ram + 1tb ssd var . Aslında benim için çok iyi laptop ama bunu nasıl değerlendirebilirim ?
fabrika çıkışlı sıvı metal mi vardı siz mi sürdünüz?Merhaba Arkadaşlar
Acer PREDATOR HELİOS GeForce RTX 4070 Intel Core i9 13900HX laptopda sıvı metal uygulamasından bir süre sonra akma oluştu ve laptop şuan hiç tepki vermiyor .
Direkt laptopta tepki yok . Sizce Onarımı ne kadara mâl olur ? Onarılabilir mi ? İçinde 32gb ram + 1tb ssd var . Aslında benim için çok iyi laptop ama bunu nasıl değerlendirebilirim ?
Daraldım izlerken ne lanet şeymişsıvı metal olayı büyük facia en güçlü dizüstülere bundan yapıyorlar amaç nedir anlamadım
benim 2 yıla yaklaşacak cihazı aldığım daha el sürmedim macuna ama değişim gerekirse metal yerine normal macun kullnırım
Sıvı metal değil o senin dediğin faz değişimli padsözde bunlar iletken değil diye pazarlamışlardı diye hatırlıyorum yani aksa bile anakarta zarar vermeyecek deniliyordu ama pek öyle değil galiba
Kendimiz sürdük maaleseffabrika çıkışlı sıvı metal mi vardı siz mi sürdünüz?
bu laptopun anakartı ne kadara olur fiyat tahmini var mı?Sıvı metal uygulamasını kendiniz mi yaptınız hocam?
Fazla zorlamayın hocam. Akmışsa eğer temizlenmesi gerekiyor. Eğer anakarta zarar verdiyse yeni bir anakart bulup değişim gerekebilir.
Türkiye de bulamazsın, yurtdışı getirmek içinde laptopun 2 katı fiyatı ödemen lazım tahmini.Kendimiz sürdük maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu laptopun anakartı ne kadara olur fiyat tahmini var mı?