Yardım İşlemcim 100 dereceye çıkıyor ne yapmalıyım?

1l568r

80+
Reaksiyon skoru
42
Sistemde amd 6650 Xt ve i3 12100f var ve çok uzun süredir işlemci 100 dereceye çıkıyor ve bazı oyunlarda fpsim 20lerde geziyor. Bu sebepten dolayı termal macunu değiştirdim bu yaz stok fanla devam ediyorum. Sebebi ne olabilir işlemcinin kronikliğimi kasamla ilgili bir problem mi temizlik olmadığı için mi bilemedim işlemciyle alakalıysa da yükseltmeyi düşünüyorum.

kanka işlemci fanı dönüyor mu? macunu çok az veya çok fazla sürmüş olmalısın bu derecelere çıkması imkansız bu işlemcinin

İşlemci o sıcaklığa çıkması için hiç soğutulmaması lazım arkadaşın dediği gibi ya fan çalışmıyor ya da termal macunda sıkıntı var

kanka işlemci fanı dönüyor mu? macunu çok az veya çok fazla sürmüş olmalısın bu derecelere çıkması imkansız bu işlemcinin
işlemci fanı dönüyor termal macunu da bu yaz değiştirdim ama ondsn önce de böyleydi hazır sistem almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla anlamıyorum fanı da bu yaz değişçektim yanlış model almışım iade etmiştim işlemcinin kötülüğüne vermiştim bu sorunu çok da oyun oynamadığım için cs valoda falan zaten 80 e çıkıyor en fazla ama rdr2 oynadığımda çok ısınıyor

Geri