❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

Valla hocam kağıt üzerindeki verilere göre eksileri de var artıları da var. Ama ben şahsi konuşuyim fikirlerini yanıltmasın kendinde araştır. Ben laptop alacak olsam bütçemde bu olsa alır geçerim. Niye böyle düşünüyorum diye soracak olursan bu fiyat bandında tam güç 5070 ve 32 gb ddr5 ramli bir cihaz yok. Eksiklerine gelecek olursak evet %62sRGB ve 1920x1200 bir panele sahip fakat burda unutulan bir nokta şu bu fiyat bandında rakipleri var daha iyi seçenekler sunuluyor da onlara mı yönelmiyoruz? Cihazın fiyatı 63.500₺ ve içerisinde 32 gb ram rtx5070 kombinasyonu var. Gayet iyi diye düşünüyorum . Eksiklerde öyle abartılacak bir eksik değil niye diye sorarsan ben kendi adıma konuşayım eğer ev ortamında kullanıyorsam monitöre bağlayıp kullanıyorum büyük ekranda işlerimi hallediyorum.(özellikle fps oyunu oynuyorsam büyük ekranda oynamayı tercih ediyorum.) Eğer diyorsan ki kardeşim benim laptopum dört dörtlük olacak ben özellikten ve paradan kısmam 70-80 verip daha iyi cihaz alınabilir. Burada kişinin tamamen beklentisi devreye giriyor.
Bu bütçede ekranı iyi hangi model var? KYK da kullanıcak çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Omen in ekran tatmin etmez mi?

Hocam ben yeterli olur diye düşünüyorum dediğim gibi bu bütçede 32 ram 5070 tam güç cihaz yok . İndirimde gelir mi gelmez mi orası da muamma.

Hocam valla aldık bakıcaz artık

Model numarasını veya linkini atar mısın bakayım bi
Slim modeller 90w şimdi karşılaştırmasını izledim YouTube üzerinden 115w olan fat kasa 16 ile yani işlemcisi 3nm Intel daha verimli ve daha hızlı performans farkı bar ama asıl performans farkı 8gb ram olması bu 5070 lerin

Bari bizlere bi detaylı inceleme hazırlada herkesin kafasındaki soru giderlisin 😅
Valla pekte anlamam tarif ederseniz hepsini yaparım ekran kartı kaç w bellimi sizi dinledim aldım ama 😀

Merak ettıgınız bısey varsa tarıf edın bakarım.Cok anlamıyorum ms suresı yada baska ozellıkler hakkında.

Performansını begendım ısınma sorunuda yok bundan once gamegaraj slayer 5070 kullanmıstım ekran kalıtesı dısı fark yok gıbı.

Merak ettıgınız bısey varsa tarıf edın bakarım.Cok anlamıyorum ms suresı yada baska ozellıkler hakkında.

Performansını begendım ısınma sorunuda yok bundan once gamegaraj slayer 5070 kullanmıstım ekran kalıtesı dısı fark yok gıbı.
Ekran tepki süresi yenileme hızını ölçen bir web sitesi vardı watt değerleri Nvidia yazılımımda hakkında kısmında yazıyor

Ekran tepki süresi yenileme hızını ölçen bir web sitesi vardı watt değerleri Nvidia yazılımımda hakkında kısmında yazıyor
Tamamdır salı günü teslim diyor dönüş yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,440
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri