Luci_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 277
Bu bütçede ekranı iyi hangi model var? KYK da kullanıcak çünküValla hocam kağıt üzerindeki verilere göre eksileri de var artıları da var. Ama ben şahsi konuşuyim fikirlerini yanıltmasın kendinde araştır. Ben laptop alacak olsam bütçemde bu olsa alır geçerim. Niye böyle düşünüyorum diye soracak olursan bu fiyat bandında tam güç 5070 ve 32 gb ddr5 ramli bir cihaz yok. Eksiklerine gelecek olursak evet %62sRGB ve 1920x1200 bir panele sahip fakat burda unutulan bir nokta şu bu fiyat bandında rakipleri var daha iyi seçenekler sunuluyor da onlara mı yönelmiyoruz? Cihazın fiyatı 63.500₺ ve içerisinde 32 gb ram rtx5070 kombinasyonu var. Gayet iyi diye düşünüyorum . Eksiklerde öyle abartılacak bir eksik değil niye diye sorarsan ben kendi adıma konuşayım eğer ev ortamında kullanıyorsam monitöre bağlayıp kullanıyorum büyük ekranda işlerimi hallediyorum.(özellikle fps oyunu oynuyorsam büyük ekranda oynamayı tercih ediyorum.) Eğer diyorsan ki kardeşim benim laptopum dört dörtlük olacak ben özellikten ve paradan kısmam 70-80 verip daha iyi cihaz alınabilir. Burada kişinin tamamen beklentisi devreye giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Omen in ekran tatmin etmez mi?