WORLD OF TANKS EKRANDA TAKILI KALIYOR ACİL YARDIM

Reaksiyon skoru
21
Herkese iyi günler dilerim, Oyunumu önce oynayabiliyordum 2 gündür bu şekilde kalıyor ve asla açılmıyor. Her türlü araştırmaları yaptım,dns 8 8 8 8 1 1 1 1 olarak değiştirdim, ip6 kapattım, Roaming bölümündeki wota ait dosyaları sildim, vpn ile almanyadan girmeyi denedim, güvenli modda başlattım, oyunun dosyaları doğrulayıp yeniledim, bilgisayarı formartladım, başka sunucu oyunu indirdim(amerika), bir türlü bu sorunu halledemedim. Lütfen bilgisi olan önerisi olan arkadaşlarım abilerim yardımcı olursa sevinirim.

Ekran görüntüsü 2026-02-22 182549.webp

Farklı bir hesap ile girmeyi dener misiniz? Eğer açılırsa sorun yaşadığınız hesap ile destek sistemine ulaşın.

Merhaba, akla gelebilecek hemen her şeyi denemişsiniz zaten, oyunu ara ara bende oynuyorum ama hiç bu ekranda takılma sorunu yaşamadım. Hesabınızla ilgili bir durum olabilir mi acaba?

Farklı bir bilgisayardan girmeyi deneyince ne oluyor? Oyunu oynayan bir arkadaşınızla bilgilerinizi paylaşın, o açmayı denesin bakalım?

sorunu sonunda çözdüm denediğim taktikler var bunlardan birkaçını yazıyorum çünkü hangisi sayesinde hallettim bilmiyorum.
Mod Klasörünü Sil
Beta UTF-8 ayarını kapatma (Windows dil ayarlarında) nasıl kapatılacağını
Windows’ta Win + R tuşlarına bas → intl.cpl yaz →
Administrative / Yönetim → “Beta: Unicode UTF-8 Kullan…” işaretini kapalı yap.
bu ikisini denediğimde sorunu çözmüş bulunmaktayım. Umarım sorunu çözemeyen arkadaşlara destek sağlamış olurum teşekkürler iyi günler dilerim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir hesap ile girmeyi dener misiniz? Eğer açılırsa sorun yaşadığınız hesap ile destek sistemine ulaşın.
Hocam destek talebinde çok bulundum ama hiçbir cevap gelmedi maalesef. Son kullanıcı sorunu her zaman kendisi hallediyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, akla gelebilecek hemen her şeyi denemişsiniz zaten, oyunu ara ara bende oynuyorum ama hiç bu ekranda takılma sorunu yaşamadım. Hesabınızla ilgili bir durum olabilir mi acaba?

Farklı bir bilgisayardan girmeyi deneyince ne oluyor? Oyunu oynayan bir arkadaşınızla bilgilerinizi paylaşın, o açmayı denesin bakalım?
Evet daha aklıma gelmeyen bir sürü yöntem denedim en sonunda çözdüm eğer böyle bir sorun ile karşılaşırsanız bu formumdaki ileti aklınıza gelsin :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,424
Üyeler
190,033
Son üye
Sartimor
Geri