Olm diyetteyiz ya diyetisyenim görse kovalar.Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları kullanmak için güzel bir ürün bence. Ürün yorumlarına bakılırsa yanında ufak tefek hediyeler de geliyormuş.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
sıkıntı yok nihat hatipoğlu ile diyet resetleme duasi bu işi çözerOlm diyetteyiz ya diyetisyenim görse kovalar.
Vebaline sen giriyorsan alıyorum?
Bana al.Olm diyetteyiz ya diyetisyenim görse kovalar.
Vebaline sen giriyorsan alıyorum?
Bende takip ediyordum yarıya inmiş neredeyse fiyatı 2 tane aldım teşekkürlerTakip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları kullanmak için güzel bir ürün bence. Ürün yorumlarına bakılırsa yanında ufak tefek hediyeler de geliyormuş.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yıl bilmem kaç, abim ozamanlar ünivesite öğrencisi, aydın adnan menderes üniversitesinde okuyor. Uniden dönerken tugba kuruyemisten, kuruyemis almis da gelmisti. Ustunden belki 16-17 sene gecmis, hala unutmamişim, gercekten lezzetliydi. Ismini gorunce "lan acaba ayni mağaza mı?" derken, konumuna hb den baktim, aydın yazıyor.Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları kullanmak için güzel bir ürün bence. Ürün yorumlarına bakılırsa yanında ufak tefek hediyeler de geliyormuş.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle