Çözüldü✓ Bu işlemcinin bu sıcaklıklara çıkması normal mi?

Reaksiyon skoru
1
Geçen gün bir arkadaşımıza pc aldık satan adam al sat ve toplayıp satanlardan. Valorantta bu sıcaklıkları görmesi normal mi
İ3 12100f
Msi 3060 12GB
Ram 8
Soğutucu stok değil frisby marka
Adam macununu yeni yenilediğini söyledi bu arada
Yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• IMG_2101.webp
    IMG_2101.webp
    337.9 KB · Hit: 47
Değil. Soğutucu kule tipini mi ?

Ram 8gb hepsini kullanır hocam çok normal ram işlemci sıcaklığını etkilemez. Stok veya flower tipi bir soğutucu var sanırım, 2 bakır borulu bir soğutucu bile rahatlıkla tutabilir bu işlemciyi.

Geçen gün bir arkadaşımıza pc aldık satan adam al sat ve toplayıp satanlardan. Valorantta bu sıcaklıkları görmesi normal mi
İ3 12100f
Msi 3060 12GB
Ram 8
Sicakliklar normal değil Max 70 derece falan olması lazım. Frisby marka kaliteli değil diye biliyorum. Eğer macunlar da yeniyse termalright kule tipi alın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada stock bulabilirseniz o da iş gorur

Sicakliklar normal değil Max 70 derece falan olması lazım. Frisby marka kaliteli değil diye biliyorum. Eğer macunlar da yeniyse termalright kule tipi alın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada stock bulabilirseniz o da iş gorur
Hocam bence thermalright kanadına girmeye çok gerek yok 4 bakır borulu 12cm random bir marka alsa çok çok yeter

İ3 12100f
Msi 3060 12GB
Ram 8
Macun olarak ne kullandı acaba merak konusu birde frisby sağlam bir marka değil zaten ama 12100fe stok soğutucu bile yetebiliyorken bunun yetmemesi garip 3 yıl 10105f kullandım stok intel soğutucuyla o bile bu kadar ısınmadı macunu değiştirebiliyorsan değiştirip tekrar kontrol edin assasins king gibi 4 borulu bir soğutucu bile fazlasıyla yeter ona

İleriye dönük olarak dedim hocam. Yoksa stok yetiyor zaten
phantom spirit veya peerless assassin alırsanız 7800x3d yi bile tutabilir rahatlıkla eğer paranız çıkarsa phantom alabilirsiniz. Burst Assassin 120 modelide ileride 7500f gibi işlemcilerde sorun çıkartmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri