Öneri Samsung Odyssey G5 OLED Monitör

rangerpd

80+
Reaksiyon skoru
66
Bütçe
21000
Samsung Odyssey G5 OLED Monitör 21 bin lira seviyesinde şuan almayı düşünüyorum almaya değer mi oled kalitesini hissettirir mi eksiklik hisseder miyim g6 olede göre mesela yardımcı olur musunuz arkadaşlar

OLED Kalitesini hissettirir mi derken? zaten oled değil mi hocam :D bende almayı düşünüyorum tek çekingem oled yanığı olup olmaması zamanla.

hayır yani parlaklığı düşük mat ekran falan tarzı şeyler kafamı karıştırdı ondan sordum pek bilgim yok monitörlerle ilgili :D

hayır yani parlaklığı düşük mat ekran falan tarzı şeyler kafamı karıştırdı ondan sordum pek bilgim yok monitörlerle ilgili :D
evet onlar benim de kafamı karııştırıyor oled yanığı konusuda dahil. bilgili bir arakdaşımız gelse iyi olur :D

evet onlar benim de kafamı karııştırıyor oled yanığı konusuda dahil. bilgili bir arakdaşımız gelse iyi olur :D
fiyatı çok iyi cezbediyor ama yanığa falan ekstra dikkat etmek gerekiyordur belki mesela daha üst modellerde koruması var yanığın değişik yöntemlerde ama bunda var mı bilmiyorum pek bilgilendirici içerik de yok ortalıkta

fiyatı çok iyi cezbediyor ama yanığa falan ekstra dikkat etmek gerekiyordur belki mesela daha üst modellerde koruması var yanığın değişik yöntemlerde ama bunda var mı bilmiyorum pek bilgilendirici içerik de yok ortalıkta
bende lenovo legion gaming laptop var ekranı oled. oled yanığı olmaması için çeşitli yöntemleri var kendi içinde gelen. webde gezerken bişi izlerken masaüstünü karartıyor sen bunu farketmiyorsun tabii veya masaüstünde görev çubuğunu karartıyor vs. ekran ömrünü arttıran bir çok özelliği var kendi içinde gelen bende açık kullanıyorum kullanıcının kullanım etksiine olmayan şekilde ayarları var acaba oddysey de de var mıdır

Var aynı tip korumalar. Mat ekran duruma göre avantaj, durumuna göre dezavantaj olabiliyor.

peki hocam fiyat performans açısından iyi midir alınır mı sizce
fiyat performans acısından oled samsung almak mantıklı baya ya.ben alalı neredeys 1 yıl oldu 2k 360hz oled aldım ben. 20k ya almıstım cidden bu fiyata baska markadan bu monıtoru bulmanın ımkanı yok. suana kadar hıc sıkıntısı olmadı ama goruntusu cıdden cok iyi. tek eksisi hoporleri yok yada ben bilmiyorum var mı yok.

fiyat performans acısından oled samsung almak mantıklı baya ya.ben alalı neredeys 1 yıl oldu 2k 360hz oled aldım ben. 20k ya almıstım cidden bu fiyata baska markadan bu monıtoru bulmanın ımkanı yok. suana kadar hıc sıkıntısı olmadı ama goruntusu cıdden cok iyi. tek eksisi hoporleri yok yada ben bilmiyorum var mı yok.
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için sabah alacağım inşallah bakalım sorun çıkmaz umarım bende de

Ben 240 hz olanını almıştım hiç beğenmedim görüntü kalitesini.

Geri