evet onlar benim de kafamı karııştırıyor oled yanığı konusuda dahil. bilgili bir arakdaşımız gelse iyi olurhayır yani parlaklığı düşük mat ekran falan tarzı şeyler kafamı karıştırdı ondan sordum pek bilgim yok monitörlerle ilgili![]()
fiyatı çok iyi cezbediyor ama yanığa falan ekstra dikkat etmek gerekiyordur belki mesela daha üst modellerde koruması var yanığın değişik yöntemlerde ama bunda var mı bilmiyorum pek bilgilendirici içerik de yok ortalıktaevet onlar benim de kafamı karııştırıyor oled yanığı konusuda dahil. bilgili bir arakdaşımız gelse iyi olur![]()
bende lenovo legion gaming laptop var ekranı oled. oled yanığı olmaması için çeşitli yöntemleri var kendi içinde gelen. webde gezerken bişi izlerken masaüstünü karartıyor sen bunu farketmiyorsun tabii veya masaüstünde görev çubuğunu karartıyor vs. ekran ömrünü arttıran bir çok özelliği var kendi içinde gelen bende açık kullanıyorum kullanıcının kullanım etksiine olmayan şekilde ayarları var acaba oddysey de de var mıdırfiyatı çok iyi cezbediyor ama yanığa falan ekstra dikkat etmek gerekiyordur belki mesela daha üst modellerde koruması var yanığın değişik yöntemlerde ama bunda var mı bilmiyorum pek bilgilendirici içerik de yok ortalıkta
Var aynı tip korumalar. Mat ekran duruma göre avantaj, durumuna göre dezavantaj olabiliyor.fiyatı çok iyi cezbediyor ama yanığa falan ekstra dikkat etmek gerekiyordur belki mesela daha üst modellerde koruması var yanığın değişik yöntemlerde ama bunda var mı bilmiyorum pek bilgilendirici içerik de yok ortalıkta
fiyat performans acısından oled samsung almak mantıklı baya ya.ben alalı neredeys 1 yıl oldu 2k 360hz oled aldım ben. 20k ya almıstım cidden bu fiyata baska markadan bu monıtoru bulmanın ımkanı yok. suana kadar hıc sıkıntısı olmadı ama goruntusu cıdden cok iyi. tek eksisi hoporleri yok yada ben bilmiyorum var mı yok.peki hocam fiyat performans açısından iyi midir alınır mı sizce
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için sabah alacağım inşallah bakalım sorun çıkmaz umarım bende defiyat performans acısından oled samsung almak mantıklı baya ya.ben alalı neredeys 1 yıl oldu 2k 360hz oled aldım ben. 20k ya almıstım cidden bu fiyata baska markadan bu monıtoru bulmanın ımkanı yok. suana kadar hıc sıkıntısı olmadı ama goruntusu cıdden cok iyi. tek eksisi hoporleri yok yada ben bilmiyorum var mı yok.
Hem mat hem glossy ekran kullandıktan sonra mı bu yorumu yapıyorsunuz hocammat ekran Oled in tüm büyüsünü bozuyor bence
Neyi memnun etmedi hocam detay verseniz renkler mi netlik miBen 240 hz olanını almıştım hiç beğenmedim görüntü kalitesini.