❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

17k'ya düşerse ben de çekmeyi düşünüyorum, tabii taksitte olmalı. Zaten hali hazırda ilk çıktığından beri kullandığım bir ssd idi, baya memnunum.

Birkaç gün önce 18600 küsürlere düştüğünde kuponla beraber 18000'e almıştım. Ürün bugün elime ulaştı. Sıfırdan kurulum yaptım her şey yolunda. Aylardır bir oyun indirmek için başkalarını silip duruyordum sanırım bir süre rahatım :)

Aynı şekilde herkesinki gibi bendeki ürün de heatsinkli olarak geldi.

Birkaç gün önce 18600 küsürlere düştüğünde kuponla beraber 18000'e almıştım. Ürün bugün elime ulaştı. Sıfırdan kurulum yaptım her şey yolunda. Aylardır bir oyun indirmek için başkalarını silip duruyordum sanırım bir süre rahatım :)

Aynı şekilde herkesinki gibi bendeki ürün de heatsinkli olarak geldi.
Güle güle kullanın hocam. Vesile olduğum için sevindim :)

Çok garip bir şey oldu pttavmden öylesine sepete ekleyeyim dedim. 20 bin tlden 19bine düşmüş gösteriyordu Sepette 1000 yazıyordu zaten indirim yapılmış hali gibiydi ekledikten sonra 18bine düştü 600epey koduyla 17600 e geldi. İlgilenenlere duyurulur bende şimdi çektim.

1771831375173.webp

1771831410969.webp

Çok garip bir şey oldu pttavmden öylesine sepete ekleyeyim dedim. 20 bin tlden 19bine düşmüş gösteriyordu Sepette 1000 yazıyordu zaten indirim yapılmış hali gibiydi ekledikten sonra 18bine düştü 600epey koduyla 17600 e geldi. İlgilenenlere duyurulur bende şimdi çektim.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bende de düştü hocam pttavm üzerinden ayrıca paraf kredi kartına vade farksız 6 taksit seçeneği var

Son düzenleme:
bende de düştü hocam pttavm üzerinden ayrıca paraf kredi kartına vade farksız 6 taksit seçeneği var
bende iş bankası vardı peşin 4 e aldım. Ben baktığımda 19 bin gösteriyordu şimdi tekrar kontrol ettiğimde direkt 18 bin gösteriyor sayfasındada

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam son stoğu senle ben aldık galiba arkadaşa link attım stok tükendi uyarısı vermiş

Güzel denkgetirmişsiniz :) Demek ki ara ara yoklamak gerekiyor. Güle güle kullanın hocam.

Güzel denkgetirmişsiniz :) Demek ki ara ara yoklamak gerekiyor. Güle güle kullanın hocam.
Evet hocam güzel oldu amazon için bot yazmıştım gerek kalmadı artık. .vs dosyalarının kapladığı mbları umursamamak güzel olacak. İlgilenen arkadaşlar varsa ara sıra yoklasın linki böyle denk gelebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,545
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri