AvengedSevenfold
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
17k'ya düşerse ben de çekmeyi düşünüyorum, tabii taksitte olmalı. Zaten hali hazırda ilk çıktığından beri kullandığım bir ssd idi, baya memnunum.
Hangi platformdan almak avantajlı PTT mi çiçeksepeti mi?
Güle güle kullanın hocam. Vesile olduğum için sevindimBirkaç gün önce 18600 küsürlere düştüğünde kuponla beraber 18000'e almıştım. Ürün bugün elime ulaştı. Sıfırdan kurulum yaptım her şey yolunda. Aylardır bir oyun indirmek için başkalarını silip duruyordum sanırım bir süre rahatım
Aynı şekilde herkesinki gibi bendeki ürün de heatsinkli olarak geldi.
bende de düştü hocam pttavm üzerinden ayrıca paraf kredi kartına vade farksız 6 taksit seçeneği varÇok garip bir şey oldu pttavmden öylesine sepete ekleyeyim dedim. 20 bin tlden 19bine düşmüş gösteriyordu Sepette 1000 yazıyordu zaten indirim yapılmış hali gibiydi ekledikten sonra 18bine düştü 600epey koduyla 17600 e geldi. İlgilenenlere duyurulur bende şimdi çektim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bende iş bankası vardı peşin 4 e aldım. Ben baktığımda 19 bin gösteriyordu şimdi tekrar kontrol ettiğimde direkt 18 bin gösteriyor sayfasındadabende de düştü hocam pttavm üzerinden ayrıca paraf kredi kartına vade farksız 6 taksit seçeneği var
hocam son stoğu senle ben aldık galiba arkadaşa link attım stok tükendi uyarısı vermişÇok garip bir şey oldu pttavmden öylesine sepete ekleyeyim dedim. 20 bin tlden 19bine düşmüş gösteriyordu Sepette 1000 yazıyordu zaten indirim yapılmış hali gibiydi ekledikten sonra 18bine düştü 600epey koduyla 17600 e geldi. İlgilenenlere duyurulur bende şimdi çektim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Evet şimdi kontrol ettiğimde eklenmiyor sepete . Sabah sabah birden aklıma geldi konu, bakayım dedim sürpriz oldu açıkcasıhocam son stoğu senle ben aldık galiba arkadaşa link attım stok tükendi uyarısı vermiş
Evet hocam güzel oldu amazon için bot yazmıştım gerek kalmadı artık. .vs dosyalarının kapladığı mbları umursamamak güzel olacak. İlgilenen arkadaşlar varsa ara sıra yoklasın linki böyle denk gelebiliyorGüzel denkgetirmişsinizDemek ki ara ara yoklamak gerekiyor. Güle güle kullanın hocam.
eyvallah hocam acaba garanti durumunda nasıl oluyor faturalı ürün sonuçta ama kutusuz hiç tray ssd almamıştım ilk olacakGüzel denkgetirmişsinizDemek ki ara ara yoklamak gerekiyor. Güle güle kullanın hocam.