🔥İndirim Akko Monsgeek Fun60 Pro He Hotswap Türkçe Klavye TT Kupon ile 1740 TL

Reaksiyon skoru
936
Türk Telekom bana özel kısmından idefix 2000/300 TL kupon kodu alın.

1771855962061.webp

1771855809684.webp

Aynı klavye var 1khz de kullanıyorum soru varsa alırım (Keycapleri de farklı)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Dareu ek60 he mi bumu

bence tr karakter arayanlar için çok iyi

var konusu zaten

hangi switch bu arkadaşlar bilgisi olan var mı baktım da göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı klavye var 1khz de kullanıyorum soru varsa alırım (Keycapleri de farklı)
Hocam hangi switch geliyor acaba ürün stock olarak?

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
L82GZXNR idefix kodu alan alsın

Aula f75 var satıp alınır mı hall effect için
Ben de onu merak ediyorum.
Bende şu an bu klavye yok ama Aula F75 ve Aula Win68 Hall Effect modellerine sahibim. Rekabetçi oyunları çok oynayan biri değilim; bu yüzden tamamen performans odaklı değerlendirmiyorum.
Basış hissi, yumuşaklık ve genel tokluk açısından F75 bana belirgin şekilde daha tatmin edici geldi. Hall Effect klavyeler teknik olarak performans tarafında avantajlı olsa da, eğer bu tarz bir önceliğiniz yoksa hissiyat olarak biraz daha hissiz kalabiliyorlar. Hall Effect klavyeler kalitesiz diyemem ama F75’teki tokluk ve yumuşak hissiyat farkını net şekilde anlıyorsunuz.
F75’in ses tekerleği, F tuşlarının yerleşimi ve genel tuş hissi de günlük kullanımımda daha keyifli geldiği için şu anda F75 kullanıyorum.

Bende şu an bu klavye yok ama Aula F75 ve Aula Win68 Hall Effect modellerine sahibim. Rekabetçi oyunları çok oynayan biri değilim; bu yüzden tamamen performans odaklı değerlendirmiyorum.
Basış hissi, yumuşaklık ve genel tokluk açısından F75 bana belirgin şekilde daha tatmin edici geldi. Hall Effect klavyeler teknik olarak performans tarafında avantajlı olsa da, eğer bu tarz bir önceliğiniz yoksa hissiyat olarak biraz daha hissiz kalabiliyorlar. Hall Effect klavyeler kalitesiz diyemem ama F75’teki tokluk ve yumuşak hissiyat farkını net şekilde anlıyorsunuz.
F75’in ses tekerleği, F tuşlarının yerleşimi ve genel tuş hissi de günlük kullanımımda daha keyifli geldiği için şu anda F75 kullanıyorum.
bahsettiğin klavye ile bu klavye switchlerinin farklı oluşunu görmezden gelirsek aynı kategoride değiller tabii ki farklı hissettirecekler birisi birden fazla katmanlı basım hissiyatı tuş sesi görünüş üzerine çalışılmış bir klavyeyken birisi sadece yaptım oldu ucuzdan vereyim üzerine oluşturulmuş bir klavye. bahsettiğin klavyenin kalitesine denk manyetik switch akkolar 5-6k civarı

Geri