Bulamazsan int de 50tl ye satıyorlarTelekomlu olup kullanmıcak varmı kodu almak istiyom ya
Bulamazsan int de 50tl ye satıyorlarTelekomlu olup kullanmıcak varmı kodu almak istiyom ya
basım hissiyatı hiç de iyi değil aslında f75 bunu kalite olarak ezer geçer tek özelliği manyetik olması fakat normal bir kullanıcının 1-2 hafta sonra bir daha ayarlamakla bile uğraşmadığı boş özellikler olduğunu düşünüyorum, 7-8 ay kullandım.Basış hissiyatı sesi çok iyi tatmin ediyor , aula f75 ten geçmiştim çok fark var arada. Ama %60 klavye yoruyor bidaha almam
Ya siz hiç anlamıyorsunuz ya da ben fun60 basış hissiyatı açık ara daha iyi , 60 klavyede rahat edememiş olmama rağmen aula ya geri dönemedim çok yavan geldi tuş hissiyatı ve sesi. Kalite olarak da neyi kastediyorsunuz emin değilim ama kasa sağlamlığı işçilik olarak da fun60 daha iyibasım hissiyatı hiç de iyi değil aslında f75 bunu kalite olarak ezer geçer tek özelliği manyetik olması fakat normal bir kullanıcının 1-2 hafta sonra bir daha ayarlamakla bile uğraşmadığı boş özellikler olduğunu düşünüyorum, 7-8 ay kullandım.
Redragon K617'den geçtim özellikle bunnyhop yaparken aşşşşırı mükemmel bir his veriyor zaten rekabetçi oyunlar için alırsınız bu klavyeyi onun dışında çokta tatmin etmez (Büyüklüğü, tasarımı vb.)basım hissiyatı hiç de iyi değil aslında f75 bunu kalite olarak ezer geçer tek özelliği manyetik olması fakat normal bir kullanıcının 1-2 hafta sonra bir daha ayarlamakla bile uğraşmadığı boş özellikler olduğunu düşünüyorum, 7-8 ay kullandım.
neyi anlayamıyor muşum? bu klavyeyi ve bir sürü normal mekanik klavye de kullanmış biri olarak giriş seviyesi manyetik klavye kesinlikle f75 gibi yalıtım ve switch tarafında kaliteli klavyelerle yarışamaz, kime sorsan söyler zaten bu tarz bir şeyi senden duyuyorum f75 nere bu klavye nere, anca manyetik özelliklerini karşılaştırırsın da hard fps oyuncusunu ilgilendiren şeyler onlar. Sizin kullandığınız F75 büyük ihtimalle lube artık kuruduğu için blue switche dönmüştür sesi, normal bi f75 in ses olarak bu klavyeyle uzaktan alakası yok, karşılaştıran da kulağına bi baktırsın.Ya siz hiç anlamıyorsunuz ya da ben fun60 basış hissiyatı açık ara daha iyi , 60 klavyede rahat edememiş olmama rağmen aula ya geri dönemedim çok yavan geldi tuş hissiyatı ve sesi. Kalite olarak da neyi kastediyorsunuz emin değilim ama kasa sağlamlığı işçilik olarak da fun60 daha iyi
k617 switch olarak dandik red kullanıyor da ondan, yalıtımı zayıf ve kronik yay sesi sorunlu zaten.Redragon K617'den geçtim özellikle bunnyhop yaparken aşşşşırı mükemmel bir his veriyor zaten rekabetçi oyunlar için alırsınız bu klavyeyi onun dışında çokta tatmin etmez (Büyüklüğü, tasarımı vb.)