🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 34.199TL(Amazon Depo)

evet, samsung g6'da da olmuştu bende aynısı. hatta freesync açıkken benim fare bazen 60 hz gibi hareket ediyordu samsungda, bunda da öyle. heralade bir ayarı var ama çok üzerine düşmedim kapalı kullanıyom ben. ha grilerde titremeyle henüz karşılaşmadım fo32u2 de freesync kapalı kullandığım için sanırım.
Hocam siyaha yakın grilerde oluyor zaten freesync yokken sıkıntı yok görmüşken sorayım dedim ben de olmadı kapalı kullanayım.

monitör ayarlarında vrr control diye ayarı olabiliyor biraz gecikme katıyor ama vrr flicker gidiyor
gecikmesi sadece cs valo gibi fps oyunlarında çok fark ediliyor diğerlerinde bazen açık unutuyorum fark etmiyorum
Samsung g81sf kullandım onda vardı bunda yok maalesef öyle bir ayar şimdilik böyle bakalım

Samsungu mu? Neden hocam
direk bu monitörü 40k fiyata satın aldım 1 hafta sonra arkadaki joyistiği kendi kendine kırıldı araştırdım yaygın bir sorunmuş servise başvurdum anakart değşicek dendi 19k ücret istendi görüntü çok karanlık ekran yüzeyi cizilmeye çok müsait netlik yok sürekli bir bulanıklık hissi veriyor kısaca memnun değilim oyun oynucak adam uzak dursun derim

direk bu monitörü 40k fiyata satın aldım 1 hafta sonra arkadaki joyistiği kendi kendine kırıldı araştırdım yaygın bir sorunmuş servise başvurdum anakart değşicek dendi 19k ücret istendi görüntü çok karanlık ekran yüzeyi cizilmeye çok müsait netlik yok sürekli bir bulanıklık hissi veriyor kısaca memnun değilim oyun oynucak adam uzak dursun derim
Benim günlük kullanımım da bu aralar 7-8 saatleri buluyor, biraz daha OLED teknolojisinin iyileşmesini mi beklesem diye düşünüyorum. Fakat almışken ben de Glossy alırım sanırsam bundan sonra.

Benim günlük kullanımım da bu aralar 7-8 saatleri buluyor, biraz daha OLED teknolojisinin iyileşmesini mi beklesem diye düşünüyorum. Fakat almışken ben de Glossy alırım sanırsam bundan sonra.
benimde kullanım 7-8 saat civarı bu monitör gen4 olarak geçiyor sadece 27inç lerde olan bir teknoloji diğer oledlere göre 2kat daha dayanıklı olduğu belirtiliyor bu şekilde düşününce gen4 parasına gen3 almam diyip 27 inçlere yöneldim bakdığın zaman panelleri coğunun samsung burdan yana bir sorunum yok ama dediğim gibi o 27inc bu monitör değil

Memnun musun hocam?
ÇOK memnunum, bir monitörden beklediğim her şeyi sunuyor. Ben ışıklı ortamda da kullanıyorum ona rağmen morluk falan da hissetmiyorum siyahlarda. Odanın resmini koydum çok ışık alıyor ona rağmen.

Ekler

• oda eski.webp
    oda eski.webp
    128.5 KB · Hit: 66
ÇOK memnunum, bir monitörden beklediğim her şeyi sunuyor. Ben ışıklı ortamda da kullanıyorum ona rağmen morluk falan da hissetmiyorum siyahlarda. Odanın resmini koydum çok ışık alıyor ona rağmen.
hocam kasa nerde bluetooth mu

Ekler

• 30596.webp
    30596.webp
    370.7 KB · Hit: 52
Geri