Hayallerle yaşayanı gerçekler halleder olayının somut halini yaşadım

wahrslax

80+
Katılım
17 Eylül 2023
Mesajlar
5
Reaksiyon skoru
9
Tekrardan selamlar herkese. Bugün arkadaşlarımla birlikte bir lokantaya gittik sınıfça; (lise sonuz) ve ismini vermeyeceğim bir arkadaş benim platoniğim . bununla biz çok yakınız, bir kız bir erkek olarak. ama ne yazık ki 6-7 kişi lokantadan çıkıp 2 bira içmek için yol aldığımızda aslında herşeyi kendi hayal dünyamda kurguladığımı fark ettim. örneğin karşıdan karşıya geçmek için koluma gir dedim, o da yok bide dans edelim dedi. tek bir cümleyle altüst oldum. Artık dayanamıyor gibi hissediyorum. Param var, arkadaşlarım dostlarım sayısız ama bir kızın bir cümlesi beni yerle bir etti. bütün arkadaşlarımın daha önceden sevgilileri oldu. benim daha hiç olmadı doğdum doğalı. bi insanın flörtü bile mi olmaz? iş atan kız bile mi olmaz? iğrenç ve ezik hissediyorum kendimi. kızla kurduğum tüm hayaller yerle bir oldu. o kadar yakındık ki insanlar zaten bizi sevgili zannediyordu. ayrıca diğer bir acı olay, benim en yakın arkadaşımla takılmayı daha çok sevdiğini fark ettim. çok acıtasyon olucak belki fakat ama artık ölümden sonraki hayatın olduğunu ve o hayatın istediğim gibi olacağını düşünmeye başladım. o kadar iyi davranmama rağmen, gururunu azıcık bile incitmememe rağmen tüm insanlar o sevdiğim kız dahil en yakın arkadaşımla çıkıyor. mesela benim de arkadaş olarak gördüğüm bi kız benim erkek yakın arkadaşımla ortak arkadaşımız onla vedalaşırken sarılıyor ama ben kollarımı açtığımda benim sadece elimi sıkıyor. artık tek istediğim; herşeyin peşini bırakabilmek.
 
Ölümden sonraki hayatın istediğin gibi olacağı düşüncesine kendini fazla kaptırma. Hayal dünyanda kurguladığın şeylerin aslında öyle olmadığını ikinci defa tecrübe etmeye çalışmanın anlamı yok.
 
Son düzenleme:
beyler manyakmısınız 1i gider 1i gelir o olmadıysa başkası olur bu kadar takılmayın hayat bitmedi
bakarsın daha güzel daha iyi biri çıkar karşına
mesela yok bide dans edelim dediğinde senle dans etmem zaten deseydin sen artıdaydın ama kız istemediği için kafanda çok kurmuşsun
 
hayat kurunca zevk alıyoruz kendimizi bastırıyoruz hem zaten boşver dedikleri gibi 1i gider 1i gelir
 
Kıza git açıl hep sen kurtul hemde aklınca soru işareti kalmasın yoluna bakarsın
 
Yıkılmayın siz yıkıldıkça her şey üstünüze gelecek. Kızın bir cümlesine hele hiç yıkılmayın isterseniz tekrar denersiniz olmadı boş verin. Ölmediniz hala vaktiniz var.
 
Olmayınca olmuyor. Kızla çok resmi dilde konuşuyorsun sanırım.
De gül eğlen o zaman sana yapışır :D

Ha birde param var diyorsun git araba al karşıdan karşıya geçme olayını kökten çöz.

Vites topuzunda elinin üzerine elini koyar belki :D
 
Olmayınca olmuyor. Kızla çok resmi dilde konuşuyorsun sanırım.
De gül eğlen o zaman sana yapışır :D

Ha birde param var diyorsun git araba al karşıdan karşıya geçme olayını kökten çöz.

Vites topuzunda elinin üzerine elini koyar belki :D
Bunadami dinleyn belki kira derdinden kurtulur ceza evinde takılırsiniz
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,462
Mesajlar
10,754,178
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri
Top