wahrslax
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Tekrardan selamlar herkese. Bugün arkadaşlarımla birlikte bir lokantaya gittik sınıfça; (lise sonuz) ve ismini vermeyeceğim bir arkadaş benim platoniğim . bununla biz çok yakınız, bir kız bir erkek olarak. ama ne yazık ki 6-7 kişi lokantadan çıkıp 2 bira içmek için yol aldığımızda aslında herşeyi kendi hayal dünyamda kurguladığımı fark ettim. örneğin karşıdan karşıya geçmek için koluma gir dedim, o da yok bide dans edelim dedi. tek bir cümleyle altüst oldum. Artık dayanamıyor gibi hissediyorum. Param var, arkadaşlarım dostlarım sayısız ama bir kızın bir cümlesi beni yerle bir etti. bütün arkadaşlarımın daha önceden sevgilileri oldu. benim daha hiç olmadı doğdum doğalı. bi insanın flörtü bile mi olmaz? iş atan kız bile mi olmaz? iğrenç ve ezik hissediyorum kendimi. kızla kurduğum tüm hayaller yerle bir oldu. o kadar yakındık ki insanlar zaten bizi sevgili zannediyordu. ayrıca diğer bir acı olay, benim en yakın arkadaşımla takılmayı daha çok sevdiğini fark ettim. çok acıtasyon olucak belki fakat ama artık ölümden sonraki hayatın olduğunu ve o hayatın istediğim gibi olacağını düşünmeye başladım. o kadar iyi davranmama rağmen, gururunu azıcık bile incitmememe rağmen tüm insanlar o sevdiğim kız dahil en yakın arkadaşımla çıkıyor. mesela benim de arkadaş olarak gördüğüm bi kız benim erkek yakın arkadaşımla ortak arkadaşımız onla vedalaşırken sarılıyor ama ben kollarımı açtığımda benim sadece elimi sıkıyor. artık tek istediğim; herşeyin peşini bırakabilmek.