❌İndirim Bitti! IFFALCON 75 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED TV 42.195 TL (2.EL Amazon Depo)

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,370
Güzel fiyat 1 adet stok.

Alamıyorum ya

Tvleri aldirmiyor garip sekilde adres hatasi veriyor normalde adres hatasi verince satilmis olmasi lazim ama hala stokta gozukuyorlar gunlerdir

Güncellenmemis olabilir
Tvleri aldirmiyor garip sekilde adres hatasi veriyor normalde adres hatasi verince satilmis olmasi lazim ama hala stokta gozukuyorlar gunlerdir
lir güncel stok

muhtemelen iade değil kutu hasarlı ürünler, kırık vb sıkıntı çıkarsa iadesi zor olabilir, yüksek desi kolilerde iade için kargo şirketleri yan çiziyor.

Arkadaşlar geçenlerde ben amazondan depodan ikinci el yeni gibi 65 olanını aldım 2500 TL daha uygundu. Yarın elime ulaşacak bir problem olursa iade etmekte sorun yaşar mıyım ki ?

Arkadaşlar geçenlerde ben amazondan depodan ikinci el yeni gibi 65 olanını aldım 2500 TL daha uygundu. Yarın elime ulaşacak bir problem olursa iade etmekte sorun yaşar mıyım ki ?
Sıkıntı yaşamazsın. Ekim ayında amazon depodan aldığım tvyi iade ettim. Hepsijet XL gelip evden aldı tekrar.

Tcl nin yan marka değil mi bu hocam güvenilir duruyor ama bilemedim
evet öyle ama tcl in 3-4 dünya ülkelerinin pazarı icin cıkarmıs oldugu ucuz markası kötü demiyorum ama tcl in kendi kalitesi kadar varmıdır süpheli

Hali hazırda 65 inch TCL QLED kullanıyorum, sizce mini led'e upgrade etsem değer mi arkadaşlar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri