4K GRAFİK RDR2 6600xt ve 5600 işlemci

Reaksiyon skoru
4
Selamlar herkese
r5 5600 işlemcim ve kule tipi soğutmam
2x8 ram
500gm m2ssd
Gigabyte B450 gaming x anakart
xfx quick 3 fanlı 6600xt 8gb ekran kartım
550w termaltage psu var

Yeni bi monitor aldım Gamepowerdan 4k bi monitor Bu sistemde 4k da rdr2 oynanırmı acaba 4k high yada mediumda veyahut fsr performansa çeksem yada dengeliye alsam fps artışı %kaç olur deneyimleyen arkadaşlar varmı Oyun amacım grafiklerden çok yüksek çözünürlük ve akıcılık 60fps fln gene yeter yani

Üniversiteye gitcem bu sene inşallah yazın 2 3 ay oyun oynarım 2 senedir oyun oynamıyorum yani sistemimi yükseltmek çok aklımada yatmıyor laptop alacağım için
Ayrıca spideman 2 gibi geçen sene çıkan oyunlarıda oynarım aynı durum onlar içinde geçerli ama önceliğim rdr2

Bİ 200 FPS ALIR 4K ULTRADA (!)

Hocam 1080p ultrada 60 ı zor alıyor o kart....

Sistemini şu an kullanabilme imkanın varsa sanal çözünürlükle şu an deneyip görebilirsin.

Bİ 200 FPS ALIR 4K ULTRADA (!)

Hocam 1080p ultrada 60 ı zor alıyor o kart....
4k medium yada lowda fsr kurtarmazmı yani? dediim gibi amacım oynanabilir bi akıcılıkda ve yuüksek çözünürlük olacak low grafikde olur fsr ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemini şu an kullanabilme imkanın varsa sanal çözünürlükle şu an deneyip görebilirsin.
Valla şuan indirli değil 1 ay sonra fibere 1000liğe şuanki internet 50mhps indirmek ayrı dert denemek ayrı dert

Bahsettiğin sistemde cok mümkün görünmüyor. 1080p kartı o kart. He ram i ve ekran kartini yukseltirsen 2k da 5600 üzmez. O zaman olabilir. Am4 e de bu saatten sonra cok para harcamamak lazım mantikli degil.

4k medium yada lowda fsr kurtarmazmı yani? dediim gibi amacım oynanabilir bi akıcılıkda ve yuüksek çözünürlük olacak low grafikde olur fsr ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla şuan indirli değil 1 ay sonra fibere 1000liğe şuanki internet 50mhps indirmek ayrı dert denemek ayrı dert
8GB VRAM ile 4K'da stabil bir deneyim elde edemezsin maalesef. Nispeten eski bazı oyunlar oynanır fakat güncel bir oyunda üzebilir.

4K deneyimi DLSS4 olmadan sarmaz, senin kartta FSR3 desteği var. O kartla patlarsın 4K da söyliyim.

Selamlar herkese
r5 5600 işlemcim ve kule tipi soğutmam
2x8 ram
500gm m2ssd
Gigabyte B450 gaming x anakart
xfx quick 3 fanlı 6600xt 8gb ekran kartım
550w termaltage psu var

Yeni bi monitor aldım Gamepowerdan 4k bi monitor Bu sistemde 4k da rdr2 oynanırmı acaba 4k high yada mediumda veyahut fsr performansa çeksem yada dengeliye alsam fps artışı %kaç olur deneyimleyen arkadaşlar varmı Oyun amacım grafiklerden çok yüksek çözünürlük ve akıcılık 60fps fln gene yeter yani

Üniversiteye gitcem bu sene inşallah yazın 2 3 ay oyun oynarım 2 senedir oyun oynamıyorum yani sistemimi yükseltmek çok aklımada yatmıyor laptop alacağım için
Ayrıca spideman 2 gibi geçen sene çıkan oyunlarıda oynarım aynı durum onlar içinde geçerli ama önceliğim rdr2
6700xt olsa hadi neyse de 6600xt ile çok zor.

Geri