❌İndirim Bitti! Havit GameNote MS1033 Kablolu Optik Oyuncu Mouse - 300 TL

çançinçon sensör mcu yok 100 bin tıklama ömrü 125hz :D

Detaylı bilgi yok sitesinde 3m tıklama ömrü hikaye gibi ama öyle veya böyle 300tl her türlü alınır .

çançinçon sensör mcu yok 100 bin tıklama ömrü 125hz :D
hocam ürünü kendi malımmış gibi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın baştan söyliyeyim ama tıklama ömrü bana biraz saçma geliyor 10 yıllık monsterdan aldığım mouse hala çalışıyor ve çok fazla bilgisayar sürem var yani hatta yeni mouse aldım hiç beğenmedim hala onu kullanasım var xd 125hz doğruysa kötüymüş

İçinde ucuz sensörler oluyor. Eskiden Rampage, Frisby, Gamepower vb. sattığı, hepsi birbirine benzeyen mouselardan çok farkı olduğunu sanmıyorum. FPS oyunları falan oynayacaksanız bunu önermem. Ama hikayeli oyunlar falan için iş görür.

Farenin 3 milyon tıklama ömrü varmış. Karşılaştırma amaçlı ATK A9 düz olanında bu oran 50 milyon, Plus veya PRO gibilerde 80-100 milyona çıkıyor.

Yani alacağınız ürünün ömrünün farkında olarak ve kullanacağınız senaryolara göre alınabilir.

2026-02-25_08-45.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ürünü kendi malımmış gibi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın baştan söyliyeyim ama tıklama ömrü bana biraz saçma geliyor 10 yıllık monsterdan aldığım mouse hala çalışıyor ve çok fazla bilgisayar sürem var yani hatta yeni mouse aldım hiç beğenmedim hala onu kullanasım var xd 125hz doğruysa kötüymüş
Ofis tipi mouselar gerçekten iyiyse canavar oluyorlar. Ama bu tarz Çin üretimi ürünlerde, gerçekten dibin dibi şeyler kullanılıyor. Ofis tipi ürünlere göre bozulma ihtimalleri yüksek oluyor. Monster da Çin'de ürettiriyor, ama bir tık daha özeniyor diyelim. Çok kaliteli değil, ama iş görür.

Eğer 1000 Hz bir fareye alıştıysanız ve bu fare Hz daha düşükse rahatsız eder onu da belirteyim. Videodaki yazılımda destek gözükmüyor.

Epey üzerinde yakın fiyatlı olarak 1000 Hz olan şu fare var. Tabii önermek amacıyla atmadım. Havit teknik konuları bazen anlatmakta yetersiz kalabiliyor. Belki 1000 Hz destekliyordur.

2026-02-25_08-54.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
salladım hocam ya tıklama ömrüne bende takılmıyorum attığım mesaj bu üründen bir şey beklenmesin demek gibi bir şeydi

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Pek beklentiniz yoksa alınır 300 TL sonuçta yoklukta gider gibi

Bizim milleti anlamadım gitti arkadaş adamlar 6 7 dolara oyuncu mouse satıyor hani bunda teknik özellik bakamazsın bu modeli geçici ihtiyaç için alırsın bir kaç ay sonra iyi mouse alır bunu atarsın.

Bizim milleti anlamadım gitti arkadaş adamlar 6 7 dolara oyuncu mouse satıyor hani bunda teknik özellik bakamazsın bu modeli geçici ihtiyaç için alırsın bir kaç ay sonra iyi mouse alır bunu atarsın.
Benim mouse'um yeni bozulmuştu 1.5 haftadır mouse bakıyorum bunu alacaktım ancak konu açıldıktan 1 saat sonrasında bitmiş :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,030
Üyeler
189,962
Son üye
bilye
Geri