ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,935
Monitör için ne kadar bütçe kalıyor bilemedimeyvallah sağolasınız
Monitör için ne kadar bütçe kalıyor bilemedimeyvallah sağolasınız
monitörü şimdilik eski 75 hz i kullanıcam geçici süre 1 2 aya alıcam onudaMonitör için ne kadar bütçe kalıyor bilemedim
10 k felan çıkar 300 hz 0.5 hz 24 inç var bitane msi 9 kMonitör için ne kadar bütçe kalıyor bilemedim
ilerleyen zaman extra 16 gb ram takıcam birde fakat 2. el takıcam onu çok pahalı temiz bulucam 1 taneMonitör için ne kadar bütçe kalıyor bilemedim
Bu sisteme 2k monitör gidermonitörü şimdilik eski 75 hz i kullanıcam geçici süre 1 2 aya alıcam onuda
10 k felan çıkar 300 hz 0.5 hz 24 inç var bitane msi 9 k
Aynısından bul tak ikinci elde uyguna mantıklımonitörü şimdilik eski 75 hz i kullanıcam geçici süre 1 2 aya alıcam onuda
10 k felan çıkar 300 hz 0.5 hz 24 inç var bitane msi 9 k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilerleyen zaman extra 16 gb ram takıcam birde fakat 2. el takıcam onu çok pahalı temiz bulucam 1 tane
monitöre birde tutacak almak istiyorum masaya sabitliyoalr yaBu sisteme 2k monitör gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynısından bul tak ikinci elde uyguna mantıklı
1000 liraya çözersin var bende nb f80monitöre birde tutacak almak istiyorum masaya sabitliyoalr ya
ucuz onlar sanırsam baktım uygundu birde koltuk alıcam masa buldum güzel ben direkt odayı değiştiriyom her şey eski çağ atladım bildiğin1000 liraya çözersin var bende nb f80
Boy kilo kaçucuz onlar sanırsam baktım uygundu birde koltuk alıcam masa buldum güzel ben direkt odayı değiştiriyom her şey eski çağ atladım bildiğin
1.70 50Boy kilo kaç
1.70 50
bunu şuan alamam pc e felan basacaz parayı anca stok yenilendiğinde yetişirimHawk Gaming Chair Fab C4 Kırmızı Kumaş Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab C4 Kırmızı Kumaş Oyuncu Koltuğu, dokuma kumaş yüzeyiyle daha ferah bir oturum hedeflerken; 3D ayarlanabilir kolçak, boyun yastığı ve bel yastığı desteğiyle uzun oyun/çalışma seanslarında ergonomiyi güçlendirmeye odaklanır.www.gamegaraj.com
Bitmeden al
O zamana başka indirim düşer onu alırsınbunu şuan alamam pc e felan basacaz parayı anca stok yenilendiğinde yetişirim
https://www.trendyol.com/kodigu/160...-p-1073315874?boutiqueId=61&merchantId=667276 şu masa hoşuma gittiO zamana başka indirim düşer onu alırsın