Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,384
Pek iştahlı bir insan değilim ve kilo almak istiyorum. Yulaf ve cicibebe hoşuma gitmedi. Basit bir şekilde hazırlayıp günde 1-2 defa içebileceğim bir şey istiyorum ekstra gıda olsun diye.
Şöyle 2 ürün buldum. Hardline kaliteli gibi gözüküyor ancak pahalı. Ona vereceğim parayla direkt yemek satın alıp yiyebilirim.
High Nutrition iş görür mü? Sporcu değilim, boğazdan geçsin, kilo aldırsın, çok zararlı bir şey olmasın kafi benim için.
Lütfen pirinç ye, makarna ye diye öneri vermeyiniz. Zaten yiyebildiğim kadar yiyorum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Şöyle 2 ürün buldum. Hardline kaliteli gibi gözüküyor ancak pahalı. Ona vereceğim parayla direkt yemek satın alıp yiyebilirim.
Lütfen pirinç ye, makarna ye diye öneri vermeyiniz. Zaten yiyebildiğim kadar yiyorum.
High Nutrition Mass Gainer 3600 Gr Çikolata Aromalı Karbonhidrat Tozu - Fiyatı, Yorumları
High Nutrition Mass Gainer 3600 Gr Çikolata Aromalı Karbonhidrat Tozu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hardline Progainer Çikolata Aromalı 1406 gr Mass Gainer Karbonhidrat Tozu - Fiyatı, Yorumları
Hardline Progainer Çikolata Aromalı 1406 gr Mass Gainer Karbonhidrat Tozu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.