Kilo almak için Karbonhidrat (Mass Gainer) kullanılır mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,384
Pek iştahlı bir insan değilim ve kilo almak istiyorum. Yulaf ve cicibebe hoşuma gitmedi. Basit bir şekilde hazırlayıp günde 1-2 defa içebileceğim bir şey istiyorum ekstra gıda olsun diye.
Şöyle 2 ürün buldum. Hardline kaliteli gibi gözüküyor ancak pahalı. Ona vereceğim parayla direkt yemek satın alıp yiyebilirim. :D High Nutrition iş görür mü? Sporcu değilim, boğazdan geçsin, kilo aldırsın, çok zararlı bir şey olmasın kafi benim için.

Lütfen pirinç ye, makarna ye diye öneri vermeyiniz. Zaten yiyebildiğim kadar yiyorum.

yulafı nasıl yedin bilmiyorum ama çok fazla tarif var ben seviyodum kilo alırken

rice cream de alabilirsin ama düz tatlar al alıcaksan çikolatalı gigi (dubai çikolatası çok çok kötü mesela)

Haftada 1 litre pepsi 250-300 gram cips gömsen kilo almama ihtimalin yok.

Pek iştahlı bir insan değilim ve kilo almak istiyorum. Yulaf ve cicibebe hoşuma gitmedi. Basit bir şekilde hazırlayıp günde 1-2 defa içebileceğim bir şey istiyorum ekstra gıda olsun diye.
Şöyle 2 ürün buldum. Hardline kaliteli gibi gözüküyor ancak pahalı. Ona vereceğim parayla direkt yemek satın alıp yiyebilirim. :D High Nutrition iş görür mü? Sporcu değilim, boğazdan geçsin, kilo aldırsın, çok zararlı bir şey olmasın kafi benim için.

Lütfen pirinç ye, makarna ye diye öneri vermeyiniz. Zaten yiyebildiğim kadar yiyorum.

Bigjoy ve Hardline zamanında kullanmıştım memnun kaldım ikisindende. Bence bu tarz ürünlere para vermek yerine besin almak daha mantıklı. Spor yapmadan kilo alırsan çok daha kötü bi görüntü oluşur.

Haftada 1 litre pepsi 250-300 gram cips gömsen kilo almama ihtimalin yok.
günlük 2 litreye yakın kola içip her gün 1 poşet abur cubur tüketiyorum fakat kilo alamiyorum çünkü çok hareketli bi insanım mass gainer kullan ama su ile değil tam yağlı süt ile içmeni öneririrm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hareketini azaltıp yemeni arttırman lazım ve eminimki yiyosundur yiyebildiğn kadar ye kusacak kıvama gel ve üstüne 1 -2 bardak su iç mideni büyütür daha çok yemeye başlarsın ve kendine durmadan ara öğünler oluştur küçük küçük atıştır

günlük 2 litreye yakın kola içip her gün 1 poşet abur cubur tüketiyorum fakat kilo alamiyorum çünkü çok hareketli bi insanım mass gainer kullan ama su ile değil tam yağlı süt ile içmeni öneririrm

hareketini azaltıp yemeni arttırman lazım ve eminimki yiyosundur yiyebildiğn kadar ye kusacak kıvama gel ve üstüne 1 -2 bardak su iç mideni büyütür daha çok yemeye başlarsın ve kendine durmadan ara öğünler oluştur küçük küçük atıştır
Çok hareketli bir insansin diye kilo almiyorsun heee OAMROAKFMAPFOAMFOAP. Bütün gün hiç dinlenmeden tempolu koşsan bile içtiğin birkaç litre kola kadar enerji yakamazsin.

Çok hareketlisin diye kilo alamama durumu yok sen ne kadar yiyeceğini bilmiyorsun o kadar.

Çok hareketli bir insansin diye kilo almiyorsun heee OAMROAKFMAPFOAMFOAP. Bütün gün hiç dinlenmeden tempolu koşsan bile içtiğin birkaç litre kola kadar enerji yakamazsin.
HFNJKDFKJBSDFLKJBSDFJDSFDSJFDSKJF yazık cidden ister inan ister inanma dostum hiperaktif bi insanım 18 yaşındayım gelişme çağındayım ve evet 2 litreye yakın kola tüketiyorum senin aklının hayalinin almayacağı ıvır zıvırları tek oturuşta yiyorum ve yağ da kiloda yapmiyo sen ölü metabolizmanla herkesin bünyesini aynı sanmaya devamet xd

r yiyeceğini bilmiyorsun o kad
kilo almak istediğmde ona göre yiyorum vermek istediğmde ona göre yiyorum arkadaş pepsi iç cips ye kilo alırsın demiş bende sadece onları yaparak kilo alamadığımı söyledim

Konu x ürünü işe yarar mıydı arkadaslar nereye geldık.

Günde 3000 kaloriden fazla kalori alan birinin kilo alamama imkanı yok

1 Litre kola 400 kalori falan, aman aman bir değeri yok. Neredeyse her gün yemeklerin yanında günde 2-3 litre kola içip yerimde durmadığım yaz aylarında 1.5 ayda fark etmeden 6 kilo verdim.

HFNJKDFKJBSDFLKJBSDFJDSFDSJFDSKJF yazık cidden ister inan ister inanma dostum hiperaktif bi insanım 18 yaşındayım gelişme çağındayım ve evet 2 litreye yakın kola tüketiyorum senin aklının hayalinin almayacağı ıvır zıvırları tek oturuşta yiyorum ve yağ da kiloda yapmiyo sen ölü metabolizmanla herkesin bünyesini aynı sanmaya devamet xd

Nekadar kudurmussun he böyle devam sen takma kafana

1 Litre kola 400 kalori falan, aman aman bir değeri yok. Neredeyse her gün yemeklerin yanında günde 2-3 litre kola içip yerimde durmadığım yaz aylarında 1.5 ayda fark etmeden 6 kilo verdim.
400 kalori 100 gram karbonhidrata eşit. O da yaklasik 150 gram çiğ pirinç pişmiş olarakta 300-400 pirince eşit. 1 litre kolayı içmen saniyeler sürerken aynısı pirinc icin geçerli değil. Yani tüketim kolaylığı yüzünden öyle dedim. Yerimde durmadım kilo verdim kadar komik bir şey yok. Inanmayan gidip arastirmalara bakabilir. Günlük şu forumda 2k kalori üstü yakan aşırı az insan vardır. O kostüm zıpladım diyen arkadaşta üç assa bes yukarı okadar yakiyordur.

Geri