🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Başlıktaki monitör için mi bu yazılanlar
Tayfun hocam bu monitörü gömmek istemiyorum sesinden de şikayet etmiştim aslında ses %50’de imiş %100 yapınca mükemmel oldu fiyatı düşünüldüğünde şahane zaten en ucuz 2K monitörlerden parlaklığı kontrast %100 yapildiginda resmen coşuyor ben %50 yaptım siyahlara gelince gözle görülen Işıksızması yok homojenlik olarak bir kısmı daha parlak kenar daha sönük orta daha parlak gibi durumlar yok ama bildiğimiz kömür karası siyah tabiri caizse ben bu zamana kadar hiçbir televizyonda da monitörde de görmedim o derece ama renklerin capcanlı olması hatta şunu da söyleyebilirim ki yan açılardan bile IPS’ne ise bu da o gibi öyle bozulma da yok ciddi şekilde siyah takıntısı olanlar yani simsiyah dediğin gibi 25 30.000 TL’yi gözden çıkarmaları gerekir son kararım bu fiyata buna yaklaşacak monitör yok gibi piyasada zaten bu da 2026 model yeni satışa çıkmış hiç incelemesi bile yok ilk alanlardan biri benim bir de şu arkadaşın incelemesini bekleyelim

@Tayfunns hocam bende AG275QXN var 165Hz VA olan. Bu AOC bendeki Agon’a göre ne kadar iyi tahmini? Pc’yi tamamlamadığım için test edemiyorum en azından bir fikir olur. 😀

@Tayfunns hocam bende AG275QXN var 165Hz VA olan. Bu AOC bendeki Agon’a göre ne kadar iyi tahmini? Pc’yi tamamlamadığım için test edemiyorum en azından bir fikir olur. 😀
Kontrast oranında q27g42xne biraz daha iyi. Parlaklık da ag275qxn daha iyi. Renk gamutunda ufak farkla q27g42xne daha iyi. Tepki süresi açısından kıyaslaması görmedim ancak Q27g42xne biraz daha hızlı gözüküyor.

@Tayfunns cs2 için dell alienware aw2525hm iyi mi sence
Detaylı tepki süresi veya ghosting tesir yok. Tom hardware 3ms demiş ama cok yüzeysel test yapıyor onlar. Muhtemelen iyidir. Görüntü kalitesi iyi zaten.

Ghosting testi buldum. Gayet iyi gözüküyor.
8052.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri