loewry
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,334
oluyor hocam curveden önce ortalama 73-74 oynuyordum oyunlarda. şuan 68-69Curve ayarı etkili oluyormu sıcaklık acısından
@SebekeSuyucurve optimizer -30 negative var sadece başka bi pbo ayarı yok. Sıcaklık olarak avg 76 test boyunca max 82 gördü. Tek fanlı kule tipi kullanıyorum o yüzden normal geldi.
24.5k ları görmüştüm ama ya defaultta yada curve ile tam hatırlayamadım bence gayet iyicurve optimizer -30 negative var sadece başka bi pbo ayarı yok. Sıcaklık olarak avg 76 test boyunca max 82 gördü. Tek fanlı kule tipi kullanıyorum o yüzden normal geldi.
curve ayarı olmadan kaç alıyordu ona bağlıcurve optimizer -30 negative var sadece başka bi pbo ayarı yok. Sıcaklık olarak avg 76 test boyunca max 82 gördü. Tek fanlı kule tipi kullanıyorum o yüzden normal geldi.
95 dereceye kadar yolu var. +100 +200 mhz koyarak deneyebilirsin. Biraz daha performans artırmayı dene bencecurve optimizer -30 negative var sadece başka bi pbo ayarı yok. Sıcaklık olarak avg 76 test boyunca max 82 gördü. Tek fanlı kule tipi kullanıyorum o yüzden normal geldi.
+200 koy hocam rahattancurve optimizer -30 negative var sadece başka bi pbo ayarı yok. Sıcaklık olarak avg 76 test boyunca max 82 gördü. Tek fanlı kule tipi kullanıyorum o yüzden normal geldi.
şuan curve optimizer ile -30 ve stock test attım valoda stockken valoda 68w çekerken 68 derece -30 verdiğimde ise 60w falan çekiyor 58 derece max 60 derece görüyorum95 dereceye kadar yolu var. +100 +200 mhz koyarak deneyebilirsin. Biraz daha performans artırmayı dene bence
curve yokken r23 yapmadım daha önce. Şuan curve optimizer -30 da valoda falan 58 derece oynuyorum. Birde 360mm aio olsa buz gibi çalışacak sanırımcurve ayarı olmadan kaç alıyordu ona bağlı
stabiliteyi bozar diyordu başka bir forumda arkadaş 200 attırmamıştı. Atmalımıyım?+200 koy hocam rahattan
+200 mhz vereyimmi hocamcurve ayarı olmadan kaç alıyordu ona bağlı
sen bilirsin hocam bence verilebilirstabiliteyi bozar diyordu başka bir forumda arkadaş 200 attırmamıştı. Atmalımıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+200 mhz vereyimmi hocam