2. el playstation 3 fiyatı ne olmalı

afmaf

80+
Reaksiyon skoru
4
elimde bi playstation 3 var bunu satmak istiyorum ama ne kadar ediceği hakkında hiç fikrim yok hızlıca satılmasını tercih ederim biraz ucuza vermek sorun değil 1 tane orjinal kol var ama onu fiyata dahil etmek istemiyorum biraz kötü bir durumda ama hala çalışıyor modelinide bilmiyorum resmini koyacağım bide sanırsam kırılmış playstation korsan oyunlar yüklü bunu nasıl tamamen resetlerim
1772102759550.webp

2 kollu ps3 slimler 3000-3500 arasına gidiyor. Eğer para çok lazım değilse satma dursun kenarda. İlle satarım dersen de sıfırlamana gerek yok.

elimde bi playstation 3 var bunu satmak istiyorum ama ne kadar ediceği hakkında hiç fikrim yok hızlıca satılmasını tercih ederim biraz ucuza vermek sorun değil 1 tane orjinal kol var ama onu fiyata dahil etmek istemiyorum biraz kötü bir durumda ama hala çalışıyor modelinide bilmiyorum resmini koyacağım bide sanırsam kırılmış playstation korsan oyunlar yüklü bunu nasıl tamamen resetlerim Alıntıyı görüntüle
kolla beraber 2-2.5k civarına hızlı gider ama nerede yaşdığına bağlı da değişir. temizlerine saçma bi şeklilde 5-6k istiyolar. durumunu tam bilemedim belki 1.5-2k da olabilir

kolla beraber 2-2.5k civarına hızlı gider ama nerede yaşdığına bağlı da değişir. temizlerine saçma bi şeklilde 5-6k istiyolar. durumunu tam bilemedim belki 1.5-2k da olabilir
istanbuldayım 1,5k benim için makul açıkçası

2 kollu ps3 slimler 3000-3500 arasına gidiyor. Eğer para çok lazım değilse satma dursun kenarda. İlle satarım dersen de sıfırlamana gerek yok.
yani öyle çok para lazım değilde kullanmıyorum kullanmıcamda baya uzun süredir boş kalabalık yapıyo kenarda durunca bi faydası yok sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,451
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri