MiskÖküzü
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Linke giriyorum da testin amacını anlamayamadım test yazan yerde mi sıkıntı oluşması lazımhocam bir black smearing testi gelir mi tamda sipariş ediyordum
Linke giriyorum da testin amacını anlamayamadım test yazan yerde mi sıkıntı oluşması lazımhocam bir black smearing testi gelir mi tamda sipariş ediyordum
nasıl farklıdır hocam farklı paneller ile mi geliyor bu model bazenFotoğraf ve video bekliyoruz hayırlı olsun Siyahlar vs belki de sana gelen ekran farklıdır black smaring testi vs
testufo.com
Buraya fotoğraf yükleyemiyorum server fln bişiler yazıyor ama şöyle söylim kamerada siyahlar gerçekden kötü gözüküyor ama gözle çok iyi gölge kontrolü var onu 0 a çektin mi gölge güçlendirmeyide kapatFotoğraf ve video bekliyoruz hayırlı olsun Siyahlar vs belki de sana gelen ekran farklıdır black smaring testi vs
Kafanı karıştırma sen siparişi ver herkesin de dediğini ciddiye alma dostum. Bir tek araştırma yapanları ciddiye alacaksın her fotoğrafa inanma.nasıl farklıdır hocam farklı paneller ile mi geliyor bu model bazen
tamam alıyorum hocam elime geline tekrardan sizi bulurum ayar içinKafanı karıştırma sen siparişi ver herkesin de dediğini ciddiye alma dostum. Bir tek araştırma yapanları ciddiye alacaksın her fotoğrafa inanma.
Olabiliyor ekran sipariş ederken markalar bir partide farklı Marka üreticiden ekran kullanırken diğer partide farklı bir markadan gelebiliyor ama her ikisi de VA olarak bu AOC ye özgü değil dünyadaki bütün üreticiler aynınasıl farklıdır hocam farklı paneller ile mi geliyor bu model bazen
Kafanı karıştırma sen siparişi ver herkesin de dediğini ciddiye alma dostum. Bir tek araştırma yapanları ciddiye alacaksın her fotoğrafa inanma.
Aldım hayırlı olsun Allah en güzel üreticiden paneli almayı nasip etsin @Tayfunns bu arada yardımınız için çok teşekkür ederim.Olabiliyor ekran sipariş ederken markalar bir partide farklı Marka üreticiden ekran kullanırken diğer partide farklı bir markadan gelebiliyor ama her ikisi de VA olarak bu AOC ye özgü değil dünyadaki bütün üreticiler aynı
denedim de aralarında uçurum bi fark yok video çekip bi siteye yüklesem siz daha iyi anlar mısınız? bence en iyisi normal@MiskÖküzü normal, hızlı ve daha hızlı modlarını sırasıyla test et
![]()
TestUFO: Motion Blur Test / Ghosting Test / Pursuit Camera / Pixel Response
TestUFO: Motion Blur Test / Ghosting Test / Pursuit Camera / Pixel Responsetestufo.com
Olabiliyor ekran sipariş ederken markalar bir partide farklı Marka üreticiden ekran kullanırken diğer partide farklı bir markadan gelebiliyor ama her ikisi de VA olarak bu AOC ye özgü değil dünyadaki bütün üreticiler aynı
şöyle söylim siyahların kamerada çıkanla alakası yok iphone 15 bile parlatıyor resmen tn den kötü gösteriyor ama deneyim olarak siyahların gerçekden iyi olduğunu hissedebiliyorumAldım hayırlı olsun Allah en güzel üreticiden paneli almayı nasip etsin @Tayfunns bu arada yardımınız için çok teşekkür ederim.
Kapalı seçeneği var mı? Yoksa en düşük normal ayarı mı? Bazı monitörler kutudan en iyi ayarla çıkar. Eğer off seçeneği varsa ve normal ayarında geldiyse en iyi ayar normal ayarıdır.denedim de aralarında uçurum bi fark yok video çekip bi siteye yüklesem siz daha iyi anlar mısınız? bence en iyisi normal
bu arada tn den geçtim herhangi bi ghosting göremiyorum ben
Aldık bakalım bizde hayırlısı olsun güle güle kullanın hocamdenedim de aralarında uçurum bi fark yok video çekip bi siteye yüklesem siz daha iyi anlar mısınız? bence en iyisi normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle söylim siyahların kamerada çıkanla alakası yok iphone 15 bile parlatıyor resmen tn den kötü gösteriyor ama deneyim olarak siyahların gerçekden iyi olduğunu hissedebiliyorum
Resim gönderme şansın var mı ben Siyahlar da hafif bir pembemsilik hissediyorum farklı açılardan bakarken hatta tam karşısındandenedim de aralarında uçurum bi fark yok video çekip bi siteye yüklesem siz daha iyi anlar mısınız? bence en iyisi normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle söylim siyahların kamerada çıkanla alakası yok iphone 15 bile parlatıyor resmen tn den kötü gösteriyor ama deneyim olarak siyahların gerçekden iyi olduğunu hissedebiliyorum