❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

Benimde elime ulaştı. İçinde windows 11 kuruluydu :D bootloaderımı biraz karıştırdı açıkcası, sonra hallettim yaklaşık bir 93 gb written data gösterdi samsung magician, büyük ihtimalle windows 11 yüzünden falan. Yarın bi arayıp sorucam merak ettim neden. Büyük bir şey değil, 17k ya gayet iyi cihaz orijinal
Hocam sistemden çıkma cihazlar olabilir hazır sistemlerden söküp satılıyor olma ihtimali yüksek uygun satma sebebi de bu büyük ihtimalle.

Hocam sistemden çıkma cihazlar olabilir hazır sistemlerden söküp satılıyor olma ihtimali yüksek uygun satma sebebi de bu büyük ihtimalle.
Büyük ihtimalle, ama şikayetçi değilim. 90 gb write çok fazla bi write değil. 35-40k vermek yerine 18 kya güzel alışveriş oldu.

Benim hiç veri yazılmamıştı hocam. Diğer alan bir arkadaşın da öyleydi. Üstteki arkadaşın da 90 gb'ı bu fiyat avantajına göre göze görünmeyecek bir boyut. Fakat yine de sıfır diye satıyorsan sıfır ürün göndermesi gerek, etik olarak. Ben olsam iletişime geçip en azından telafisini talep ederdim.

Benim hiç veri yazılmamıştı hocam. Diğer alan bir arkadaşın da öyleydi. Üstteki arkadaşın da 90 gb'ı bu fiyat avantajına göre göze görünmeyecek bir boyut. Fakat yine de sıfır diye satıyorsan sıfır ürün göndermesi gerek, etik olarak. Ben olsam iletişime geçip en azından telafisini talep ederdim.
Değiştirelim dedi zaten, numara verdi, yarın arayacağım. Değiştirir miyim? Sanmıyorum. Ama merak ettim olay neymiş

Bu arada 2 tblık 990promdan biraz daha iyi performans veriyor bu cihaz. neden acaba, 51 tblık bi write var diger 990 promda, o dereceli bir performans düşüşü olabilir mi acaba? Steamde indirirklen disk usage yenisinde 800mb, eskisinde 300-400.

Bana geldi şimdi. Orijinal duruyor. Güzel sarılmıştı. Hasarsız geldi. Bir nvme usb adaptör sipariş ettim. Aşırı kullanılmamışsa tutarım gibi elimde. Bu fiyata zaten mümkün değil bulamazsın şu anda böyle SSD.

Ürünü satın aldım, testleri yaptım her şey normal fakat faturada ürün kodu MZ-V9P4T0BW olarak yazılmış. Yani soğutucusuz modelinki yazılmış. Bu nedenle Samsung üzerinden ürün kaydını yapamadım. Doğrusu MZ-V9P4T0CW olmalıydı yani soğutuculu model. Whatsapp üzerinden firmaya durumu ilettim ve model kodunu düzeltip tekrar faturayı attılar. Bu şekilde ürün kaydını yapabildim. Bu şekilde 2031'e kadar garantili görünüyor.

Ürünü satın aldım, testleri yaptım her şey normal fakat faturada ürün kodu MZ-V9P4T0BW olarak yazılmış. Yani soğutucusuz modelinki yazılmış. Bu nedenle Samsung üzerinden ürün kaydını yapamadım. Doğrusu MZ-V9P4T0CW olmalıydı yani soğutuculu model. Whatsapp üzerinden firmaya durumu ilettim ve model kodunu düzeltip tekrar faturayı attılar. Bu şekilde ürün kaydını yapabildim. Bu şekilde 2031'e kadar garantili görünüyor.
Bende de aynı hocam ne yazdınız tam olarak whatsappdan

Nereden ürün kaydı yaptınız? Samsung sayfasında SSD kaydı yapılmıyor diyor bana.

Son düzenleme:
Geri