35K–40K Bütçeli Masaüstü Toplama – Uzun Ömürlü Sistem Tavsiyesi

Charia

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40.000
Merhaba, yaklaşık 2 yıla yakın laptop kullandım ancak tamir parası beklediğimden fazla olduğu için tamir ettirmekten vazgeçtim. Bu sebeple masaüstü PC toplamayı planlıyorum.
İlk olarak kasayı almak istiyorum. Kasa için ayırdığım bütçe 35.000 – 40.000 ₺ arası, duruma göre biraz daha esnek olabilir.
Bu fiyata her açıdan kullanışlı, iyi hava akışı olan, ve ileride istediğim zaman parçasını değiştirebileceğim / yükseltebileceğim bir kasa arıyorum.
Bu bütçeye göre en güzel kasa önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!💞💞

3 yıldır öneri yapıyorum sizden öğrenecek değilim. Atılan sistemi görmeyip kaçırmışım. Özrümü de diledim. Her insan hata yapar.
Az cok yorumlarınıza baktım insanlara 2. El sistemler önermeyin 2. Eli işini bilen adamın alması gerekir eğer bir sorunla karşılaşırsa sizin umrunuzda olmayacak çünki

her neyse,

şahsi önerim

bu sistemde anakartı b650m-r yaparak almanız olur,
nitekim ortalama bir soğutucu
16GB DDR5 ram
5060 ekran kartı
ve sizi uzun süre bu bütçede memnun bırakacak olan o işlemci: 7500f var
Çok teşekkür ederim, buna bakmıştım fakat emin olamamıştım.

Çok teşekkür ederim, buna bakmıştım fakat emin olamamıştım.
keşke daha uygun fiyatlara alınabilse, bu tarz bir sistemi ikinci elde kovalarsanız 30a denk getirirsiniz,

uzun zaman sonra sizin için baktım, arkadaşın önerdiği sisteme denk gelmesem bakmayacaktım da, bu fiyatlar şaka gibi, yeni sistem alanlara allah kolaylık versin

Kendi bütcesine gore alacak veya arttıracak bütceyi o zaman millete hayal satmayın 2. El ,anlamayanın asla girmemesi gerekn biryer özellikle hazır sistemde
Ne hayali birader sistem konularında mesajın yok hangi olmayan bilginle gelip burada yazıyorsun sen? Sen anlamıyorsun diye kimse 2. el almayacak mı? Boş yapmayın şurada bilmediğiniz konularda. Her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz.

16GB VRAMLİ DDR5 ALINABİLCEK EN İYİ SİSTEM BENCE
PEŞİN FİYATINSA 3 TAKSİT

Çok teşekkür ederim bunuda göz önünde bulunduracağım.

Başlıktan anlamadığım bir şey var siz hazır kasa mı istiyorsunuz yoksa kasa toplamak mı istiyorsunuz?
İkiside olur aslında ama hazır kasa öncelik benim için hangisi daha mantıklı tam olarak bilemiyorum fakat yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İkiside olur aslında ama hazır kasa öncelik benim için hangisi daha mantıklı tam olarak bilemiyorum fakat yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu bütçeye 2. el + sıfır parçalarla kasa toplarsan gerçekten güzel birşeyler toplayabilirsin ama tahminimce daha önce yapmadığın bir şey o yüzden bence hiç riske girme sıfır bir kasa al 40 45k ya seni götürecektir baya arkadaşın attığı 9060xtli kasa güzel duruyor.

Geri