Dostum, istediğim gamepad’i kullanır, istediğim yorumu yaparım; üstelik insanları incitmeden.nedir kronik arızası? pusat gibi bir kol kullanıp nasıl bu kanıya vardın? attıgın gamepower force gamepadin konusunu açan bizzat benim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gamepower force ile benim attığım karşılaştırılamaz bile. monsterı değerlendirmeye tenezzül etmeyeceğim
Cyclone 2 de kronik a tuşu arızası mı varmış nereden uydurdunuz? @DiavelinDostum, istediğim gamepad’i kullanır, istediğim yorumu yaparım; üstelik insanları incitmeden.
Monster hediye geldi, bunu da açıkça söylüyorum. İstersen Gold üye ol, umurumda değil.
umurumda mı sanıyorsun?
Kronik arıza dediğim konu A tuşu problemi. Yaşadığımı yazıyorum.
Konuyu açan sensin, gamepad’i üreten değil. Senin gibiler yüzünden bu forum gitgide sessizleşiyor.
Ama yine de lütfen tenezzül et.
bu fiyata pc için xbox kolu daha mantıklı değil mi?hacı bütçe ne bu da alınmaz gamebooster alarak hata etmişsin zaten 4k mı bütçe
bunu al kolların kralı bu
Değil kanka xbox kolu ucuz bi kol, fiyatına bakmabu fiyata pc için xbox kolu daha mantıklı değil mi?
Cyclone 2 de kronik a tuşu arızası mı varmış nereden uydurdunuz? @Diavelin
Bir ürünün kronik arızalı sayılabilmesi için, bu sorunun ürünlerin tamamında ya da en azından büyük çoğunluğunda görülmesi gerekir. Burada böyle bir durum yok. Yaşadığınız sorun, kalite kontrolden yanlışlıkla geçmiş ve size ulaşmış tekil bir arıza olabilir. Bu durumda en doğru hareket, garantiye başvurup destek almaktır. Ürünü hemen kötülemeye gerek yok.Pc için tavsiyem Gamepower
Monster Pusat Clutch ve Gamepower force var bende
burada ikisini de test ettim.Hardware Tester
hardwaretester.com
Gamepower
Avg Error u
0.1%
Monster Pusat Clutch
Avg Error u
14.4%
5 aylık farklı bir Monster Pusat Clutch da deneme yaptık. Avg Error u 21% lerde çıktı.
Secuzi cihazı olan varsa onun testini birisi paylaşırsa çok sevinirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kronik arızalı
9. nesil XBOX gamepade 3.500–4.000 TL verip 2-3 yıl sonra parayı çöpe atmak yerine, üstüne 800 TL daha ekler ZD O+ Excellence alırım. Her yönden çok daha iyi bir cihaz; üstelik adaptive trigger desteği de var.Neden pc için önermiyorsunuz? Adaptive trigger destekleyen oyunlarda gerçekten çok güzel bir deneyim yaratıyor .
Umixi ciddiye almayın hocamBir ürünün kronik arızalı sayılabilmesi için, bu sorunun ürünlerin tamamında ya da en azından büyük çoğunluğunda görülmesi gerekir. Burada böyle bir durum yok. Yaşadığınız sorun, kalite kontrolden yanlışlıkla geçmiş ve size ulaşmış tekil bir arıza olabilir. Bu durumda en doğru hareket, garantiye başvurup destek almaktır. Ürünü hemen kötülemeye gerek yok.
Çevremde bu ürünü kullanan çok fazla insan var; hatta daha dün bir arkadaşıma da aldırdım. Şu ana kadar hepsi sorunsuz kullanıyor. Sorun yaşadıktan sonra herkes ürünü gömme peşine düşüyor. Mesela Umix diye bir eleman vardı; Supernova aldı, her yerde Supernova önerdi. Sonra arıza yaşadı, şimdi kimseye GameSir aldırmıyor. Yani çoğu kişi, ürün kendi işini gördüğü sürece savunuyor; sorun yaşayınca da direkt kötülemeye başlıyor.
Ben de GameSir Super Nova’yı bir arkadaşıma aldım, sorunsuz geldi. Başka bir arkadaşım ise sorun yaşadı; garantiye gönderdi ve aylardır sorunsuz kullanıyor. Anlayacağın, teknoloji işlerinde bu tarz şeyler biraz şans işi. Zaten garanti de bunun için var: sorun yaşarsanız çözüm alabilin diye. Ama derseniz ki “Ben 5 tane Cyclone 2 aldım, 5’i de bozuk çıktı,” o zaman buna hak veririm. Tek seferlik bir sorunu kronik arıza gibi göstermek ise bana saçma geliyor.
9. nesil XBOX gamepade 3.500–4.000 TL verip 2-3 yıl sonra parayı çöpe atmak yerine, üstüne 800 TL daha ekler ZD O+ Excellence alırım. Her yönden çok daha iyi bir cihaz; üstelik adaptive trigger desteği de var.
![]()
ZD Gaming O+ Excellence Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Farklı tasarımları ve modüler gamepadleriyle bilinen ZD Gaming, artık Wraith Esports üzerinden (reklam değildir) Türkiye’de satışta. Eğer gamepad almayı düşünüyorsanız bu modellere kesinlikle bir göz atmanızı öneririm. Aşağıda hem modellerin özelliklerini hem de kime uygun olduklarını kısa yorumlarla yazdım.
![]()
1) ZD Classic Legend – 1.899 TL
(İndirim koduyla kargo dahil 1.941 TL)
Açıkçası fiyatına göre güzel bir...
- Diavelin
- Cevaplar: 23
- Forum: Direksiyon/Gamepad
firmanın sahibi galiba arkadaş arka tarafını savunur gibi savunuyor
Bende anlamış değilim. 2 parmakla tutulur mu keban.firmanın sahibi galiba arkadaş arka tarafını savunur gibi savunuyor![]()