Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

Oyun süper ama 1920x1080 den aşağı çözünürlüğü düşüremiyorum düşürüyorum oyunu kapatıp açıyom yine 1920x1080 olmuş
Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim, oyun crack olduğundan çözünürlüğü save almıyo düzeltmeye çalıştım ama yapamadım. İyi Oyunlar dilerim

su mod gta sanandreasta olsa varya tadından yenmez ankarada denızmı var beyler gercekeci olalım :D
Yorumun ve desteğin için teşekkürler, GTA San Andreas üzerinde çalışıyorum ama başka şehirde okuduğumdan dolayı sadece hafta sonları az buçuk bakabiliyorum yaz tatilinde veya dahada erken kesin olarak çıkacak uzun soluklu bi moda benziyor ayrıyeten bu moda bi günceleme daha getirmeyi düşünüyorum, Ankara da deniz yoktu getirdim fena mı ettim, iyi oyunlar dilerim 🤣🤣

Yorumun ve desteğin için teşekkürler, GTA San Andreas üzerinde çalışıyorum ama başka şehirde okuduğumdan dolayı sadece hafta sonları az buçuk bakabiliyorum yaz tatilinde veya dahada erken kesin olarak çıkacak uzun soluklu bi moda benziyor ayrıyeten bu moda bi günceleme daha getirmeyi düşünüyorum, Ankara da deniz yoktu getirdim fena mı ettim, iyi oyunlar dilerim 🤣🤣
aslında düşündüğün zaman tommy denizde yüzemeyip boğulduğu için bir atıfta olabilir deniz görmeyen ankaralı yüzmeyi bilmez gibisinden

Eline emeğine sağlık hocam bir ankaralı olarak acayip ilgimi çekti :D GTA San Ankarayı beklemedeyim

aslında düşündüğün zaman tommy denizde yüzemeyip boğulduğu için bir atıfta olabilir deniz görmeyen ankaralı yüzmeyi bilmez gibisinden
Yorumun için teşekkürler, BETA sürümünde boğuluyodu ama bu V1 sürümünde yüzme eklendi ama duruma göre çıkarabilirim dediğin mantıklı. İyi oyunlar dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eline emeğine sağlık hocam bir ankaralı olarak acayip ilgimi çekti :D GTA San Ankarayı beklemedeyim
Vay hemşerim🙂 Yorumun ve desteğin için teşekkür ederim, en kısa sürede bitirmeye çalışıyorum, iyi oyunlar dilerim.

Geri