20-30 k bandı idarelik sistem

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
25000
Selamlar idarelik bir sistem lazım cs,valo,lol, böyle arkadaşlarla oynamalıl content warning tarzı oyunları açabilecek bişey lazım nası ve nerden toplaya bilirim alırsam tek yerden alıcam direk hazır sistem olursada olur evde bağlayabilceğim bir monitör var hdm girişi var monütör hariç 20-30 k bandında olunsun

2. el düşünürsen, monitör falan lazım mı bilmiyorum ama
bu filtrelerle bakabilirsin 4060 lı falan bakabilirsin 4060 ti 16gb vramli de gördüm ama onlar eski ilanlardı bir de param güvende seçeneği önemli olabilir onunla birlikte alırsan en azından gelince test edersin için rahat eder.

bu da apu

Son düzenleme:
bu filtrelerle bakabilirsin 4060 lı falan bakabilirsin 4060 ti 16gb vramli de gördüm ama onlar eski ilanlardı bir de param güvende seçeneği önemli olabilir onunla birlikte alırsan en azından gelince test edersin için rahat eder.
Sağlam 2. El olsada olur 1-1,5 yıl fln kullanıcam sonra içindeki parçaları ayrı ayrı satarım kasayı flnda ömürlük bişey alıcam monitöre gerek yok birtane var ama televizyon gibi oda idarelik olcağı için çok sıkıntı olcağını sanmıyom

Sağlam 2. El olsada olur 1-1,5 yıl fln kullanıcam sonra içindeki parçaları ayrı ayrı satarım kasayı flnda ömürlük bişey alıcam monitöre gerek yok birtane var ama televizyon gibi oda idarelik olcağı için çok sıkıntı olcağını sanmıyom
editleyip 2 tane de sıfır sistem attım gerisi sana kalmış hocam bir şey danışmak istersen yazabilirsin veya yazan arkadaşlar yardımcı olur artık :)

editleyip 2 tane de sıfır sistem attım gerisi sana kalmış hocam bir şey danışmak istersen yazabilirsin veya yazan arkadaşlar yardımcı olur artık :)
Sağolasın ustam uğraşman yeterli eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama birde şöyle bişey var yazmayı unuttum 30 k direk param yok yani taksit ile fln alıcam alırsam

birde şöyle sıfır sistemler var
bu da apu
Hocam 28K RX 580 inanılmaz kötü değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30K'ya İdarelik olsa bile güzel bir sistem toplanır. Göz atıp geliyorum hemen.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Hocam şu an 30K edecek bir sistem pek yok, bulabildiğim tek sistem 32.5K ve onda da işlemci eksiği var. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-5060-a520m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html

Bu gece İncehesap'ta belki kampanya olabilir (Gaming Gecesi) orayı takip etmek lazım, birde YouTube kanalları illa ki kampanyalı sistem videosu yapacaktır birkaç hafta içinde. 30K'ya Güzel bir 5060 sistem bulunabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Hocam şu an 30K edecek bir sistem pek yok, bulabildiğim tek sistem 32.5K ve onda da işlemci eksiği var. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-5060-a520m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html

Bu gece İncehesap'ta belki kampanya olabilir (Gaming Gecesi) orayı takip etmek lazım, birde YouTube kanalları illa ki kampanyalı sistem videosu yapacaktır birkaç hafta içinde. 30K'ya Güzel bir 5060 sistem bulunabilir diye düşünüyorum.
Sağolunuz hocam staj parası ile fln bişeyler ayarlamaya çalışıcam biriktirip ömürlük bişey almayı planlıyorum bu zamanda pc toplamak dahada zorlaşıyo gitgide idarelik şeyler bile 40 k larda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri