20-30 k civarına sistem önerisi

illa dediğim şekilde almayabilirsin mesela ram şuan tek slot alabilirsin aynı şekilde ssd idareten 512 alabilirsin kasayı ilerde alabilirsin şuanlık uzay montaj kurabilirsin veya daha uygun fiyatlı anakartta seçebilirsin ama önerdiğim parçalar hem ileriye dönük hem upgrade uygun hemde uzun yıllar ses etmeyecek parçalardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan dışarıdayım eve gidince daha detaylı bakıp karar vericem hocam birde monitör öneririmisiniz 1080p
Valla bu sisteme 2K gider ama 1080P bakıyorsan şunlara bakabilirsin
Kendim gamepower kullanıyorum memnunum ama fiyatı şuan yüksek daha düşük fiyattan almanı tavsiye ederim. aynı şekilde msı mag 256F baya güzel model ama stokları kalmadı stok gelince alabilirsin güzel olur.

illa dediğim şekilde almayabilirsin mesela ram şuan tek slot alabilirsin aynı şekilde ssd idareten 512 alabilirsin kasayı ilerde alabilirsin şuanlık uzay montaj kurabilirsin veya daha uygun fiyatlı anakartta seçebilirsin ama önerdiğim parçalar hem ileriye dönük hem upgrade uygun hemde uzun yıllar ses etmeyecek parçalardır.

Kendim gamepower kullanıyorum memnunum ama fiyatı şuan yüksek daha düşük fiyattan almanı tavsiye ederim. aynı şekilde msı mag 256F baya güzel model ama stokları kalmadı stok gelince alabilirsin güzel olur.
Hocam sana zahmet gamın gen tr de ne önerir sin sistem olarak? Hazır yada toplama

Hocam çok kararsız kaldım ne yapsam acaba gaming gen tr de 3 4 sistem buldum ekran kartlı biri 27 28 civarı r5 7600 islemcili diğerleri r5 5600 r5600x

Merhabalar mevcutta 4080 geforcenow üyeliğim var sistemim yok 5000 serisine sonra upgrade edebileceğim max 25 30 k mümkünse 20-25 k civarı f/p sistem lazım fps rekabetçi odaklı takilcam hemen bu gün satın Alıcam sistemi önerilerinizi bekliyorum ekran kartsız apu sistemde olabilir öneriler ama belirttiğim fiyata 5070 neredeyse 5080 e kadar bazı parçalar upgradelenip takılabilecek sistem önerisi lazım.
37EA8B09-FD5E-47B4-9F9A-EFE4FF0FF3F6.webp

Kardeşim bende böyle bişey var ilgilenirsen monitör dahil 26 düşünüyorum

6500 vereyim 3060 0 kapalı kutuysa
O fiyata 0 kapalı kutu bulursan beni ararsın kardeşim hayırlı akşamlar

6500 vereyim 3060 0 kapalı kutuysa
Al ben sana buldum msı ama benim kartım temiz hiçte işlem görmedi kutu içeriğide aynı hiç birşeyini almadım mining de yapılmadı 0 kapalı kutu bulursan sen ara yinede beni https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2x-oc-12gb-gddr6-ekran-karti-1245518353/detay

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,483
Üyeler
174,885
Son üye
efraim006
Geri