Parzival97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 959
O konuda bir bilgim yok maalesef. Ama büyük ihtimalle Amazon satıcılı olur.aktif okursa satıcı amazon mu olmalı?
O konuda bir bilgim yok maalesef. Ama büyük ihtimalle Amazon satıcılı olur.aktif okursa satıcı amazon mu olmalı?
kaça geldi nitro + ?Selamlar 3 gün önce amazon depodan amd rx 9070 nitro+ ekran kartı aldım ve kullanıyorum sıfır geldi, müşteri hizmetlerinden kod talep edebilir miyim acaba?
Crimsonu nasıl aldınız kampanya bilgisi var muhbden hepsiburada saticili rx9070 aldim. destek ile iletisime gectim bana crimson kodu gonderdiler. amd rewardsdan henuz aktive edemedim sanirim donanim uygunlugu icin program kurmam gerekiyor. telefondan denedigimde kupon gecerli degil diyor.
destege crimson desert amd rewards kodu diye belirttim. bakalim bana ne kodu verdiler eve gidince belli olacakCrimsonu nasıl aldınız kampanya bilgisi var mu
Baktığımda crimson desert hepsiburadayı kapsamıyor gibi akşam haber verirmisinizdestege crimson desert amd rewards kodu diye belirttim. bakalim bana ne kodu verdiler eve gidince belli olacak![]()
hocam evde denedim kod geçerli değil diyor. acaba oyun yayınlandığında mı aktif oluyor bilemiyorum. hb'ye mesaj attım bakalım ne diyecekler.Baktığımda crimson desert hepsiburadayı kapsamıyor gibi akşam haber verirmisiniz
Bu durumu bende bilmiyorum araştırın bakalımhocam evde denedim kod geçerli değil diyor. acaba oyun yayınlandığında mı aktif oluyor bilemiyorum. hb'ye mesaj attım bakalım ne diyecekler.