PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

yurtdışındaki arkadaşım geçenlerde işlemci almıştı kodu şimdi bana attı sormasam kod çöp olacaktı :kekw::kekw::kekw:

hbden hepsiburada saticili rx9070 aldim. destek ile iletisime gectim bana crimson kodu gonderdiler. amd rewardsdan henuz aktive edemedim sanirim donanim uygunlugu icin program kurmam gerekiyor. telefondan denedigimde kupon gecerli degil diyor.

Selamlar 3 gün önce amazon depodan amd rx 9070 nitro+ ekran kartı aldım ve kullanıyorum sıfır geldi, müşteri hizmetlerinden kod talep edebilir miyim acaba?

hbden hepsiburada saticili rx9070 aldim. destek ile iletisime gectim bana crimson kodu gonderdiler. amd rewardsdan henuz aktive edemedim sanirim donanim uygunlugu icin program kurmam gerekiyor. telefondan denedigimde kupon gecerli degil diyor.
Crimsonu nasıl aldınız kampanya bilgisi var mu

destege crimson desert amd rewards kodu diye belirttim. bakalim bana ne kodu verdiler eve gidince belli olacak :)
Baktığımda crimson desert hepsiburadayı kapsamıyor gibi akşam haber verirmisiniz

Oyun zaten eleştiri yağmuruna tutulacak almayanlar çok üzülmesin.

hocam evde denedim kod geçerli değil diyor. acaba oyun yayınlandığında mı aktif oluyor bilemiyorum. hb'ye mesaj attım bakalım ne diyecekler.
Bu durumu bende bilmiyorum araştırın bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri